«Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα» - Συγκλονίζει ο Ερωτόκριτος

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή στην κάμερα του Love it

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα» - Συγκλονίζει ο Ερωτόκριτος

Ο Ερωτόκριτος, ο οποίος πριν λίγους μήνες μίλησε για την αποχώρησή του από τη Φάρμα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τη Μαρίνα Χαραλάμπους, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 14/6. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του παιδιού του.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Ερωτόκριτου για το χαμό του παιδιού του

«Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα. Όταν δεις κάτι ως τραγικό γεγονός και μπεις στο ρόλο του θύματος, έχεις χάσει το παιχνίδι.

Δεν ήθελα να χωρίσω με τη σύζυγό μου γιατί ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών και δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου το ίδιο. Δεν έφευγα από ένα γάμο που δεν με εξυπηρετούσε γιατί ένιωθα ενοχές», είπε αρχικά ο Ερωτόκριτος.

«Η μεταμόρφωση που έζησα με ετοίμαζε για την ασθένεια του Μανώλη, έξι μήνες μετά το χωρισμό μου παρουσιάστηκε η λευχαιμία στο γιο μου», συμπλήρωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

Λίγα λόγια για τον Ερωτόκριτο

  • ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές ανδρικής μόδας.
  • Στα 17 του, ξεκίνησε να ασχολείται με τα υφάσματα και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Παράλληλα, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του εκκεντρική γραμμή ρούχων για άνδρες, με την ονομασία «Πρίγκιπας Ερωτόκριτος»
  • Το όνομα «Ερωτόκριτος» προέρχεται από το ομώνυμο ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Τα βράδια, η γιαγιά του δεν του έλεγε παραμύθια, αλλά του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου». Έτσι, του μετέδωσε το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή. Την λέξη «Prince», δηλαδή πρίγκιπας, αποφάσισε να την βάλει στα ρούχα του γιατί είναι το παρατσούκλι που είχε ο παππούς του στην Κρήτη
  • Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε»
  • Ο Ερωτόκριτος είναι, επίσης, ενεργειακός εκπαιδευτής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτογνωσίας. Ωστόσο, τα σεμινάρια που παραδίδει ειδικεύονται στην επίτευξη στόχων και στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας