Με μαύρο "καυτό" μπικίνι στις θάλασσες της Τανζανίας - Σούσουρο με τις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Βέλλη

Κορμάρα και υπερευτυχισμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο

Μπορεί να έχει χαθεί σχετικά από τον χώρο της τηλεόρασης μετά την συμμετοχή της στο περσινό Survivor, ωστόσο η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media.

Η γνωστή youtuber μοιράζεται καθημερινά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την ζωή και την δουλειά της -όπως για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της- για αυτό και τους ενημέρωσε την Δευτέρα 14/6 πως βρίσκεται αυτές τις μέρες στην... Τανζανία!

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη τράβηξε ήδη μερικές φωτογραφίες, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, σε μερικές από αυτές βρίσκεται στην θάλασσα και ποζάρει με μπικίνι, με το κορμί της να είναι αξιοζήλευτο και οι αναλογίες της να ζαλίζουν.

«Πρώτη μέρα στην Ζανζιβάρη και το μόνο σίγουρο είναι : HAKUNA MATATA
Στο τελευταίο βίντεο ο Ahmad και ο φίλος του μου έμαθαν ένα τραγούδι τους και το τραγουδούσαμε όλοι μαζί. ????????
_____
#behappybetruebeyou #zanzibar #africa #mamaafrica #tanzania #indianocean #prisonisland #stonetown #hakunamatata», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό στην θάλασσα της Τανζανίας

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό στην θάλασσα της Τανζανίας

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό στην θάλασσα

Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία πρόσφατα έχασε τον θείο της, βρήκε επιτέλους, μετά μήνες αναζήτησης και αναμονής, το σπίτι των ονείρων της και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το νέο της διαμέρισμα. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγο καιρό μας ενημέρωσε πως άλλαξε σπίτι.

Μάλιστα, μέσα από βίντεο της στο Youtube μας έδειξε και τη διαδικασία μετακόμισης και ανακαίνισης. Η Βέλλη έχει δυσκολευτεί πολύ καθώς είναι η ένατη φορά που μετακομίζει σε 12 χρόνια. Επιτέλους, όμως, φαίνεται πως μετά από μήνες αναζήτησης τα κατάφερε να τακτοποιηθεί.

Το σπίτι της είναι όλο σε γήινες αποχρώσεις με κάποιες λεπτομέρειες χρωματικές, όπως ο καναπές. Επίσης, έχει ξύλινα πατώματα, που δίνουν μία νότα ζεστασιάς στο χώρο. Φυσικά, δε λείπουν οι μοντέρνες συσκευές από την κουζίνα και μια μεγάλη ιδιαίτερη βιβλιοθήκη στο σαλόνι.

Η influencer μας έχει δείξει αρκετές φορές το νέο της χώρο μέσα από τα stories της. Η ίδια, εξάλλου, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η δημοσίευση συνοδευόταν από την λεζάντα:

«9η μετακόμιση σε 12 χρόνια τσεκ
Εξουθενωμένη αλλά χαρούμενη
Τα υπόλοιπα τα λέμε στα YouTube video που θα έρθουν σύντομα. Πάω να λιώσω στην μπανιέρα και στον ύπνο προς το παρον»

νεο σπίτι Βελλη

σαλονι Βελλη