«Γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι...» - Η Naya εξομολογείται για το bullying και την σεξουαλική παρενόχληση

«Μου έχει τύχει κάποιος να θέλει να μπει με το ζόρι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι...» - Η Naya εξομολογείται για το bullying και την σεξουαλική παρενόχληση

Σε μία σπάνια αλλά και συγκινητική συνέντευξη προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 στο Love it η δημοφιλής Naya! Η τραγουδίστρια, μίλησε για τη ζωή της και με τι ασχολείται πλέον, αλλά αποκάλυψε και για τις παρενοχλήσεις που έχει βιώσει, το bullying, αλλά και για τις περίεργες φωτογραφίες που της στέλνουν στα social media, με τη Ιωάννα Μαλέσκου να τοποθετείται επί του θέματος αγανακτισμένη.

Η εξομολόγηση της Naya για όσα βίωσε

«Έφτιαξα με πολλή αγάπη ένα μαγαζί για τα ζωάκια και την περιποίησή τους. Την περίοδο της καραντίνας έκανα σεμινάρια κι έμαθα κι εγώ το pet grooming. Το τραγούδι το αγαπούσα από μικρή και ασχολήθηκα μέσω του Φοίβου. Θαυμαστές με έχουν ακολουθήσει μέχρι το σπίτι μου, άλλαζα δρόμους και φώναζα πάντα κάποιον να βγει έξω για να φύγουν»

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του χορού. Μου έχει τύχει κάποιος να θέλει να μπει με το ζόρι στο δωμάτιό μου, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω χωρίς να ανοίξω την πόρτα.

Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο, όχι κάτι φοβερό, αλλά όπως γίνεται πάντα με τα παιδιά. Έχω ελληνική ταυτότητα, γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι περήφανη. Ο μπαμπάς μου ακόμα εκεί είναι, είναι δάσκαλος, πηγαίνω τα καλοκαίρια και είναι φανταστικά». Για τις φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media, ωστόσο ανέφερε: «Απορώ πού βρίσκουν την όρεξη και τις στέλνουν, τι τους προσφέρει;».

Κάποιες δηλώσεις της για το #metoo ωστόσο είχαν προκαλέσει αντιδράσεις

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Naya. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι είναι το κίνημα metoo.

«Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτοεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκω τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα.

Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo. Τι είναι το metoo; Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξήγησέ μου τι είναι. Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά όχι στο χώρο του τραγουδιού, αλλά στο χώρο του χορού. Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά η Naya ενώ για το metoo μίλησε και γνωστός ηθοποιός.