Παίζει "μπάλα" ο Κρατερός Κατσούλης ανάμεσα σε Αντ1 και Σκαϊ!

Τι θα συμβεί με την σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και με το τηλεπαιχνίδι που ίσως παρουσιάσει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Παίζει

Μπορεί αυτή η περίοδος για τον πολύ αγαπητό ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη να μην είναι και η καλύτερη, μιας και βιώνει δύσκολες στιγμές μετά το χαμό της μητέρας του, ωστόσο το θέατρο τον απασχολεί και ξεχνιέται όπως είχε δηλώσει πρόσφατα.

Το τηλεοπτικό του μέλλον ωστόσο είναι αυτό που έχει απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό, μιας και ξέρουμε πως θα πρωταγωνιστεί σε σειρά του Αντ1 την επόμενη σεζόν, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα μπορέσει να παρουσιάσει επίσης τηλεπαιχνίδι σε άλλο κανάλι, συγκεκριμένα στο Σκαϊ.

Ανάμεσα σε δύο κανάλια ο Κρατερός Κατσούλης

Τόσο το κανάλι του Αμαρουσίου όσο και το κανάλι του Φαλήρου, περιμένουν να δουν αν θα μπορέσει να προχωρήσει η συνεργασία του ηθοποιού με τον ΣΚΑΙ στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού, δηλαδή του Μονομάχου που είχαμε δει παλαιότερα μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παίζει 'μπάλα' ο Κρατερός Κατσούλης ανάμεσα σε Αντ1 και Σκαϊ

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι ήδη γνωστό πως αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμωδία που θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, και σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ είναι σε θέση αναμονής για το αν, τελικά, ο Αντ1 θα επιτρέψει στον ηθοποιό να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι.

Μαυροφορεμένος και μουσάτος - Ο πατέρας του στο πλευρό του μετά τον χαμό της μητέρας του

Μπορεί τα κανάλια να «σφάζονται» στην ποδιά του για το με ποιον θα υπογράψει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά εκείνος δεν ξεχνά πως είναι πρώτα από όλα ηθοποιός και έπειτα παρουσιαστής. Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος έκανε επίσημη πρεμιέρα και εκεί παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του, αλλά και ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Σίγουρα η παρουσία του πατέρα του, τον έκανε να χαμογελάει πιο πλατιά και να νιώθει πιο ωραία πάνω και κάτω από την σκηνή. Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγο καιρό, η οικογένειά του βίωσε μια δύσκολη απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο πατέρας του όμως βρέθηκε δίπλα του για να τον στηρίξει.

Ο Κρατερός Κατσούλης με τον πατέρα του