Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Σπάνια απαντώ σε σαπίλες του δικτύου» - Το ξέσπασμα της Ρένεση σε σχόλιο για τον πατέρα του παιδιού της

«Εδώ ο παρακάτω κύριος...»

«Σπάνια απαντώ σε σαπίλες του δικτύου» - Το ξέσπασμα της Ρένεση σε σχόλιο για τον πατέρα του παιδιού της
News 14.06.2022 22:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην απόφαση προς ψήφιση της κυβέρνησης, να επεκταθεί η ώρα του σχολείου ως τις 6 το απόγευμα τοποθετήθηκε η Κλέλια Ρένεση, με την ίδια εν μέρει να μην βρίσκει παράλογη την πρόταση αλλά τόνισε πως έτσι τα παιδιά και οι γονείς έτσι δεν θα γνωριστούν ποτέ μεταξύ τους, καθώς δεν θα απομένει χρόνος.

Το σχόλιο που έλαβε η Κλέλια Ρένεση για τον πατέρα του παιδιού της & η απάντησή της

Η ηθοποιός που πολύ συχνά τοποθετείται για κοινωνικά ζητήματα, δέχτηκε τόσο υποστηρικτικά μηνύματα, όσο όμως και αρνητικά, με έναν χρήστη μάλιστα να σχολιάζει: «Η Ρένεση καλά θα κάνει να γνωρίσει στο παιδί της τον πατέρα του και να μην ασχολείται με τα δικά μας τα παιδιά».

Η ίδια λοιπόν απάντησε: «Σπάνια απαντώ ή δινω βήμα σε σαπίλες του δικτύου, αλλά όταν τα πράγματα φανερώνουν τόσο έντονη κοινωνική δυσωδία μου φαίνεται χρέος μου να το παρατηρήσω. Εδώ ο παρακάτω κύριος μ’ έχει «συγκινήσει» βαθιά.

Πόσο σοβαρή επιχειρηματολογία, πόσο αντρίκια συμπεριφορά και πρωτίστως πόση ευαισθησία στις μονογονεϊκές οικογένειες. Να σε χαίρονται κ οι διαδικτυακοί ακόλουθοι σου που σε φτάνουν σε ανδρεία, ήθος και καλλιέργεια. Πιστεύω ότι μας χρειάζονται και άλλοι πολίτες σαν εσένα. Για να μη βγει ποτέ η δυσωδία απ’ τη μνήμη μας και να ξέρουμε από που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας.

ΥΓ :καταλαβαίνω πως σου φαίνονται λίγο «περίεργα» όλα αυτά . Είναι που θέλει και λίγο άντερα να περπατάς σε δρόμους όχι τόσο “κεντρικούς”. Κουράγιο σου εύχομαι Νικόλα. Όλα καλά θα παν @nikosmichael6».

Το σχόλιο που έλαβε η Κλέλια Ρένεση για τον πατέρα του παιδιού της & η απάντησή της 

Το ξέσπασμά της για τον "ξεριζωμό" των ερημιτών της Γαύδου

Τις τελευταίες μέρες είναι γνωστό και έχει ήδη ξεκινήσει έπειτα από εντολή της δημάρχου της Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, το "ξήλωμα" στις σκηνές και στις αυτοσχέδιες καλύβες ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα σε αυτές στην παραλία Σαρακήνικο, προκαλώντας την οργή κόσμου, μεταξύ αυτών και της Κλέλιας Ρενέση, που ότι έχει να πει όπως έχουμε δει πολλές φορές το λέει έξω από τα δόντια!

Ήδη την περασμένη Τετάρτη μπουλντόζα, προχώρησε στο γκρέμισμα μιας αυτοσχέδιας καλύβας στην παραλία Σαρακήνικο, σύμφωνα με την ert.gr. Όταν η δήμαρχος προσπάθησε να τις ξηλώσει, οι «ερημίτες» άρχισαν να φωνάζουν: «Ε,ε,ε αυτό είναι τρομοκρατία, δεν περνάνε σ΄εμάς αυτά. Αυτά να τα κάνεις στο σπίτι σου».

«Μαθαίνουμε ότι στην Γαύδο αποφασίστηκε το ξερίζωμα των μόνιμων κατασκηνωτών και σήμερα κιόλας ξηλώθηκαν πολλές καβάτζες. Αυτό το καταφύγιο των άγριων πετούμενων, των ποιητών, των ονειροπόλων, των ασυμβίβαστων, των ερημιτών, των φυσιολατρών, των μοναχών φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του.

Οκ, το εμπεδώσαμε. Όλοι θα πρέπει να παραθερίζουμε σε οργανωμένα κλουβιά, να δροσιζόμαστε στη θάλασσα σε σειρά προτεραιότητας, να πληρώνουμε και για τον ήλιο που μας κοιτάει και βεβαίως να είμαστε φρόνιμοι, συνεπείς και φιλήσυχοι πολίτες και προπάντως υπέροχοι ΠΕΛΑΤΕΣ. Όλους τους παραδείσους της χώρας μας να τους δίνουμε απλόχερα σε μεγαλοεπενδυτές που θα φέρουν φράγκα και έτσι να μην μείνει μία θέση κάτω απ' τον ήλιο που μας χάιδεψε παρά μόνο αν τους τα ακουμπάμε.

Όταν έγραψα τον στίχο "την γαύδο να την κλέψουμε από τον χάρτη" έκανα μια ευχή να μην φτάσουν εκεί οι "καθωσπρεπισμοί" της άρρωστης βαριά κοινωνία μας. Όπως φαίνεται δεν έπιασε... Το τραγούδι αυτό το έγραψα κάτω από τον κέδρο που με φιλοξενούσε με τα πόδια μου βαθιά χωμένα στην άμμο, συνδεδεμένη με τη γη που με αγκάλιαζε... χωρίς κλειδιά, χωρίς σκεπή, χωρίς ρεύμα, χωρίς φως... ελεύθεση. Σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρεθώ μιλάω για το όσα μου έμαθε αυτό το νησί. Για μένα και για σένα. Μεγάλο κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόλεμος Ουκρανία: Ξέσπασε η Ρένεση - «Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο...»

«Τέτοια φρίκη δεν είναι...» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την τραγωδία στην Πάτρα

Share