Με μικροσκοπικό μαγιό που ''βγάζει'' μάτι - Η Παπαγεωργίου πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Δεν ήταν μόνη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μαγιό που ''βγάζει'' μάτι - Η Παπαγεωργίου πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί ένα από τα ονόματα, που ακούγονται στη showbiz τόσο για το πόσο καλά κάνει τη δουλειά της όσο και για την εμφάνιση της, που αρέσει σε πολλούς. Το μοντέλο βρίσκεται σε μια φάση ξεκούρασης και χαλάρωσης απολαμβάνοντας τις διακοπές της στα Κουφονήσια.

Παρέα με την αγαπημένη της Έλενα Χριστοπούλου, ξεκίνησαν τις διακοπές τους από το αγαπημένο τους νησί, μιας και είναι η τρίτη φορά για το κορίτσι, που το επισκέπτεται. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας κρατάει ενήμερους για το πως το περνάει, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία με το αποκαλυπτικό, πορτοκαλί μαγιό της.

Δείχνει να είναι πολύ χαρούμενη με την εικόνα της να είναι πολύ υγιής, μιας και τελευταία υπήρξε ένας σάλος για το αν διατρέχει κάποιο πρόβλημα και τους followers της να αναρωτιούνται για αυτό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στα Κουφονήσια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα μυστικά της Ηλιάνας για ένα τόσο αδύνατο σώμα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, αλλά η αλήθεια είναι πως διαχρονικά καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της αψεγάδιαστο.

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρί σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα" μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατροφή

«Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».