Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με γνωστή ναυτιλιακή - Οι αναρτήσεις που την «καίνε»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με γνωστή ναυτιλιακή - Οι αναρτήσεις που την «καίνε»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μακριά από τις υποχρεώσεις του και την επαγγελματική καθημερινότητά του. Ο γνωστός chef πήρε το πλοίο και κατευθύνθηκε προς την Αντίπαρο, ωστόσο μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε στο ταξίδι (δείτε εδώ την ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου από τις διακοπές).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «καίει» γνωστή ναυτιλιακή

O σεφ ταξίδεψε σε καμπίνα πιθανότατα πρώτης θέσης -αν κρίνουμε από το ότι έγραψε πως πλήρωσε πολλά- όμως το τι αντίκρισε σε αυτή την καμπίνα είναι άνευ προηγουμένου και ο chef αποφάσισε να εκθέσει δημοσίως όλα αυτά τα προβλήματα, χωρίς να κρύψει και την επωνυμία της ναυτιλιακής.

Με το γνωστό φλεγματικό του χιούμορ και στίχους από τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου περιέγραψε την κατάσταση που έδειξε και με βίντεο στην τουαλέτα αλλά και στα κρεβάτια που ήταν άστρωτα και χρησιμοποιημένα από τους προηγούμενους «ενοίκους» της καμπίνας.

Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το μωρό που περιμένει με τη Μιχαλοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες έγινα γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφο του Χρύσα Μιχαλοπούλου και αυτά δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από την είδηση για το πρώτο τους παιδί, που θα έρθει στον κόσμο και θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Το ζευγάρι βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο, παρ' όλα αυτά επιθυμεί να κρατάει τις στιγμές πιο προσωπικές.

Το Super Κατερίνα τον ''τσάκωσε'' στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα 16/5 και προσπάθησε να του αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις. Από ότι είδαμε ωστόσο ο σεφ ήταν πολύ φειδωλός και δε θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση γυρνώντας μάλιστα την πλάτη του, στην ρεπόρτερ. Το μόνο λοιπόν, που παραμένει για την ώρα γνωστό είναι το φύλο του μωρού, μέχρι να νιώσει έτοιμος και προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος