«Είναι έντονο από την πλευρά του...» - Η Κοκκίνου ''σπάει'' τη σιωπή της για τη σχέση με τον γιο της

Έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι έντονο από την πλευρά του...» - Η Κοκκίνου ''σπάει'' τη σιωπή της για τη σχέση με τον γιο της

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 14/6 καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ των όσων αποκαλυπτικών παραχώρησε δε μπόρεσε να μη μιλήσει και για τον μονάκριβο γιό της, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι στην εφηβεία και έχει μεγαλώσει πολύ.

Η τραγουδίστρια πάντα μιλάει για το παιδί της, χωρίς ωστόσο να θέλει να γίνεται υπερέκθεση γύρω από το όνομα του. Μεγαλώνει αισθητά πια, με την εφηβεία να τους έχει χτυπήσει την πόρτα και την τραγουδίστρια να είναι αρκετά χαλαρή με αυτό το θέμα. Όπως τόνισε και η ίδια, όταν ήταν στην ηλικία του, δεν είχε έντονες συμπεριφορές και το ίδιο θα ήθελε να συμβεί και στην περίπτωση του.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου για την εφηβεία του γιού της

«Έχει φτάσει 14 ετών. Είναι στην εφηβεία πλέον και προς το παρόν είναι πάρα πολύ ήρεμος, πάρα πολύ cool, πάρα πολύ συζητήσιμος, το Όχι είναι έντονο από την πλευρά του, (όχι τώρα δεν θέλω αυτό, αλλά εκείνο) είμαι κι εγώ cool όμως.

Επανάσταση δεν υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει… Ούτε εγώ πέρασα εφηβεία περίεργη, η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι κι εγώ όμως δεν είχα έντονη εφηβεία, ίσως γιατί ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μπορεί να εκτονώνουν εκεί».

Η τρυφερή ανάρτηση για τα 14α γενέθλια του γιου της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ο γιος της, Αλέξανδρος έγινε 14 χρόνων. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Παρίσι 2017 όταν ακόμα μπορούσα να σε πάρω στους ώμους μου. Σήμερα που κλείνεις τα 14 και έχεις μεγαλώσει τόσο, ούτε να το σκέφτεσαι…

Το πιθανότερο είναι να με πάρεις εσύ στους ώμους σου, άρα ετοιμάσου… Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα γιέ μου! Σε λατρεύω». (Δείτε επίσης εδώ τα ευχάριστα που "έσκασαν" για την ίδια)