Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Βασιλόπουλο - Σε κτήμα το πάρτι για τα γενέθλια του γιου του

Είναι ένας κούκλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Βασιλόπουλο - Σε κτήμα το πάρτι για τα γενέθλια του γιου του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς η απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα του βγήκε σε καλό, αφού εκεί εν τέλει έχει φτιάξει την οικογένεια του. Η απόκτηση του γιου του, τον οποίο ονόμασαν Απόλλωνα - Αλέξανδρο έχει αλλάξει για τα καλά τη ζωή τη δική του και της γυναίκας του.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο έχει φύγει από την Αμερική, όπου πολλοί σχολίασαν την μετακόμιση του εκεί, και έχει έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του. Τα γενέθλια του μικρού έτυχε να συμπέσουν και έτσι αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι σε κτήμα της Αττικής για τα 2 όμορφα χρόνια, που βρίσκεται στη ζωή.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γιορτάζει τα γενέθλια του γιου του

Χρήστος Βασιλόπουλος

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα.

Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain.

Ασχολείται με τον αθλητισμό από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έκανε για αρκετά χρόνια πόλο, ενώ έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo. Τώρα προπονείται στο Brazilian Jiu jitsu.

Το Nomads για τον Χρήστο Βασιλόπουλο είναι άλλη μία εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει και νίκη για εκείνον θα είναι να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.