Αποχαιρετούν τον ΑΝΤ1 και φεύγουν για ΣΚΑΙ - Οι δημοσιογράφοι που έχουν έτοιμη την βαλίτσα τους

'Όλο το παρασκήνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχαιρετούν τον ΑΝΤ1 και φεύγουν για ΣΚΑΙ - Οι δημοσιογράφοι που έχουν έτοιμη την βαλίτσα τους

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή καλοκαιρινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν τα κανάλια προσπαθούν να στελεχωθούν και να επανδρωθούν με δυνατά ονόματα, ώστε να καλύψουν την επόμενη δύσκολη σεζόν, όπου αναμένονται και εκλογές.

Το τηλεοπτικό μέλλον του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα», δύο από τους παρουσιαστές που εξέτασε ο ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη μετά το φινάλε του Γιώργου Παπαδάκη είναι ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης – που έχουν δοκιμαστεί ξανά άλλωστε σε αυτόν τον ρόλο.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το δημοσιογραφικό δίδυμο δεν απάντησε θετικά στο κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς ήδη συζητούν με ένα άλλο κανάλι.

Πρόταση βέβαια έχει δεχθεί και η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία φαίνεται πως θα επικρατήσει στο καθημερινό και πιθανότατα να εκτοπίσει το δίδυμο στο Σαββατοκύριακο. Βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο και αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του

Πολύς λόγος γίνεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ όλα τα φώτα φαίνεται πως πέφτουν στον ΑΝΤ1, ο οποίος καλείται να χωρέσει στο πρόγραμμά του, ψυχαγωγία, ενημέρωση και μυθοπλασία. Κάπως έτσι αλλάζουν τα δεδομένα για τη θέση που θα πάρουν οι Ράδιο Αρβύλα στον προγραμματισμό του καναλιού.

Εδώ και λίγες μέρες, η εκπομπή Mega Καλημέρα είχε κάνει γνωστό πως οι Ράδιο Αρβύλα θα παραμείνουν στη θέση τους και πως θα διακοπεί προσωρινά ο Εκατομμυριούχος. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει αφού το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή του ALPHA εξήγησε πως ο Εκατομμυριούχος θα παραμείνει κανονικά στη θέση τους στις 20:00 καθώς είναι ένα πρόγραμμα που φέρνει υψηλή τηλεθέαση στο κανάλι και έτσι θα δίνει τη σκυτάλη στους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι θα αναλάβουν τη ζώνη 21:00-22:00.