«Ο παπάς δεν ήθελε να με βαφτίσει γιατί...» - Η on air αποκάλυψη της Έλλη Κοκκίνου

Η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο παπάς δεν ήθελε να με βαφτίσει γιατί...» - Η on air αποκάλυψη της Έλλη Κοκκίνου

Το βράδυ της Τρίτης 14/6 η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, δίνοντας μια βαθιά εξομολογητική συνέντευξη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον έφηβο γιο της, ενώ αποκάλυψε την ηλικία της αλλά και την προέλευση του ονόματός της.

Το όνομα και η ηλικία της Έλλης Κοκκίνου

«Το Κοκκίνου είναι το πραγματικό επίθετο. Το Έλλη δε μου άρεσε, είναι αρχαίο όνομα. Είμαι βαπτισμένη Έλλη. Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη, γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν επειδή δεν είναι χριστιανικό. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου.

Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει Έλλη. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ή τα έδωσε ο μπαμπάς δώρο. Έτσι μου έχουν πει. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν έχω γιορτή, δε με πειράζει» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Πάνω στη συζήτηση η τραγουδίστρια ένιωσε πολύ άνετα και δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της. Μάλιστα η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως είναι 51 ετών.

''Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν να...''

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου παραχώρησε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 6/6. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε άγνωστες πτυχές για τη ζωή της, για το αν της έχουν κλείσει πόρτες, αλλά και για τον έρωτα.

Η Κοκκίνου μετά την πολυετή σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη αν και δεν έχει πει πολλά φαίνεται να έχει πάει παρακάτω, όπως και ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και βρήκε καταφύγιο σε άλλη αγκαλιά(δείτε εδώ με ποια τραγουδίστρια είναι σε σχέση).

Αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το 2008 είχε δεχτεί πρόταση να πάει στη Eurovision με απευθείας ανάθεση την οποία όμως αρνήθηκε καθώς τότε ήταν έγκυος στον γιο της. Σε άλλο σημείο, η Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχα χάσει δουλειές λόγω των παραπάνω κιλών που είχε αλλά όπως λέει ήταν λογικό :

«Δεν έχω βιώσει ρατσισμό. Το ότι δεν έπαιρνα δουλειές ή ότι έχανα κάποιες δουλειές γιατί ήμουν 22 κιλά Plus ναι, ισχύει. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δέχτηκα bullying»

Όσο για τον έρωτα στη ζωή της είπε: «Γιατί να κλείσει το κεφάλαιο έρωτας; Να μη κάνω σχέση εγώ ποτέ; Αν κάνω κάποια σχέση και νιώσω εντάξει, ας γίνει γνωστή, δε θα είναι το καλύτερό μου αλλά εντάξει. Δεν έχει έρθει μια σχέση αυτό το διάστημα».