MasterChef: Θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας ο... - "Έσκασαν" τα ευχάριστα στον αέρα του Breakfast at Star

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef: Θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας ο... -

Την ώρα που το MasterChef 6 πλησιάζει στο τέλος του καθώς απόψε (15/6) θα προβληθεί ο νικητής ο οποίος θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ. Από την άλλη, πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι στον STAR, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Brekafast at Star» όπου δεν δίστασε να ανακοινώσει τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Σελίμ Σελτζούκ αποκάλυψε ότι σε πολύ λίγους μήνες αναμένεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα γίνω πάλι μπαμπάς. Η ομάδα μεγαλώνει».

«Το παρακολουθούσα από την αρχή. Άξιζε που πήγαν στον τελικό η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης. Εύχομαι να κερδίσει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Πίστευα πως στον τελικό θα έφτανε και ο Νικήτας είναι πολύ καλός μάγειρας. Μια κακή μέρα στον διαγωνισμό κοστίζει».

Οι δηλώσεις του Σελίμ Σλτζούκ από το MasterChef

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον αγαπημένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως ο κριτής του masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Η αγάπη των δύο είναι έντονη και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Προφανώς περιμένουμε και τα δικά τους πρώτα σχόλια αλλά και να μάθουμε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια τους.