Ευχάριστα νέα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Επιστρέφει στην παρουσίαση

Πέφτουν βροχή οι προτάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Επιστρέφει στην παρουσίαση

Μετά το τέλος του στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» οι προτάσεις προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο έχουν πέσει βροχή, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τον θέλουν να επιστρέψει στον ρόλο του παρουσιαστή. Μάλιστα το πρώην δίδυμό του, η Μαρία Μπακοδήμου ήδη υπέγραψε με το κανάλι του Φαλήρου και αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργουλόπουλου

Το επικρατέστερο σενάριο τον θέλει να παραμένει στην ΕΡΤ, καθώς από την μία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κρατικό κανάλι και αφετέρου το Ραδιομέγαρο θέλει να βγει μπροστά με τρία τηλεπαιχνίδια ένα από τα οποία επιθυμεί να παρουσιάσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Βέβαια στην εξίσωση θα μπει και η προσωπική ξεκούραση του καλλιτέχνη. Ωστόσο δεν είναι απίθανο να τον δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τηλεπαιχνίδι γνώσεων τύπου «Ομιλείτε Ελληνικά».

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Καταπέλτης" ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη ζωή του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο Special Report και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και "έξω από τα δόντια" συνέντευξη λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αναφέρθηκε εκτενώς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας αλλά μίλησε και για τον γιο του (δείτε τι είχε πει παλαιότερα για την οικογένεια τους) και το πως θέλει να είναι ως πατέρας.

«Έχω μια ζωή ανοιχτή. Ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να μιλήσω ανοιχτά για τη θέση μου στην κοινωνία και να τη διεκδικήσω. Η στάση του κάθε ανθρώπου τον ορίζει. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα όλοι να συμφωνούν με αυτό που είμαι, δεν με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι η κοινωνία κι οι αρχές να με θεωρούν ίσο» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν με θεωρούν ίσο αλλά ότι δεν με ξέρουν για αυτό συστήνομαι κάθε φορά. Αισθάνομαι πως κάθε φορά που κάνω μια κουβέντα τηλεοπτική συστήνομαι. Όσο το κάνω, τόσο αντιλαμβάνονται πως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας και στις οικογένειές μας και διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα και σε εμένα είναι άγνωστος ο φόβος» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.