«Θέλει να το παίξει Φρίντα Κάλο αλλά είναι...» - Ο Λάκης Γαβαλάς στήνει στον τοίχο την Σοφία Χαντζηπαντελή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλει να το παίξει Φρίντα Κάλο αλλά είναι...» - Ο Λάκης Γαβαλάς στήνει στον τοίχο την Σοφία Χαντζηπαντελή

Την Τρίτη 14/6 ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μετά και την ένταξη της Σοφίας Χατζηπαντελή, ενός διεθνούς φήμης μοντέλου. Φυσικά όλα αυτά δεν θα έμεναν ασχολίαστα από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ήταν έτοιμος να υπογράψει με το γνωστό ριάλιτι μόδας.

Αφοπλιστικός ο Λάκης Γαβαλάς

«Έχω αυτή τη συμφωνία ότι όσο υπάρχει και δεν αλλάζει κάτι θα είμαι μαζί τους. Θα γίνει τον Ιανουάριο», αποκάλυψε όσον αφορά το My Style Rocks και συνέχισε: «Είδα ότι δεν είμαι και τόσο απαραίτητος και είπα ότι είναι καλό για εμένα και δεν μ΄αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις».

Και φυσικά σχολίασε τη σύσταση της νέας κριτικής επιτροπής με το γνωστό του χιούμορ. «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι δικό μου παιδί, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Η Σοφία Χατζηπαντέλη το παίζει Φρίντα Κάλο αλλά είναι η… “Φρύδια Κάλο”.

Ο Γιωργάκης (σ.σ. Καράβας) είναι φοβερός, τον λέω “Γιωργάκη” γιατί θέλω να θεωρώ πως είναι ένα μικρό παιδί. Η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά παρόλο που έρχεται από ένα 5% από την προηγούμενη εκπομπή αλλά είναι ικανή και της ανήκει η θέση».

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή με την νέα ομάδα του ριάλιτι

Η νέα και ανανεωμένη ομάδα του GNTM 5 έχει πια κλειδώσει και εκτός από την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καραβά αναμένεται να δούμε και 3 ακόμα νέα πρόσωπα. Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την νέα ομάδα, δηλαδή τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου την Σοφία Χατζηπαντελή και την Έλενα Γαλύφα.

Την εν λόγω ανάρτηση λοιπόν την έκανε αναδημοσίευση και η Σοφία Χατζηπαντελή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να δείχνει ενθουσιασμένη αλλά και ανυπόμονη,

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5