Σπάνιο ντοκουμέντο από τον γάμο Τζομπανάκη με Αυγουστίδη - Το κοινό του Ορφέα με τον πατέρα του

Πολλά χρόνια πίσω

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπάνιο ντοκουμέντο από τον γάμο Τζομπανάκη με Αυγουστίδη - Το κοινό του Ορφέα με τον πατέρα του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πήρε χωρίς καμία αμφιβολία τα γονίδια από τον πατέρα και την μητέρα του, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του θεάτρου. Πρόσφατα μάλιστα οι γονείς του τον καμάρωσαν γαμπρό, στον παραδοσιακό γάμο του με την Γεωργία Κρασσά

Έκαναν μια πολύ ωραία διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε από το σπίτι και συνεχίστηκε στην εκκλησία εκεί, όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά. Ήταν πραγματικά πολύ λαμπεροί και μέσα από μια φωτογραφία αρχείου, που κυκλοφόρησε από τον γάμο του Αυγουστίδη με την Τζομπανάκη, βλέπουμε το πόσο πολύ έμοιαζε στον πατέρα του γαμπρό.

Η φωτογραφία από τον πρώτο γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ντίνο Αυγουστίδη

Γάμος Αυγουστίδη - Τζομπανάκη

Η Τζομπανάκη εύχεται δακρυσμένη στο γιο της για το γάμο του

Με κρητική δόξα και τιμή έγινε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά και η βάπτιση του γιου τους. Για αυτό και δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι. Η χαρά τους ήταν πολύ μεγάλη, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά την τελετή.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στην τελετή, όπως οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη. Έδωσαν επίσης το παρόν και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Η μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Να ζήσουν χίλιες ζωές και θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι στην άλλη ζωή. Εκ μέρους μου ο γάμος θα είναι κρητικός. Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» είπε.