Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Ψινάκη - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Πρεμιέρα την Τρίτη 21/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Ψινάκη - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Το σούσουρο που ήθελε να πετύχει ο Ηλίας Ψινάκης μετά την εμφάνισή του στο X- Factor το κατάφερε και τελικά η εκπομπή του «στο Γηροκομείο» μεταφέρεται και επίσημα από το YouTube στο Mega, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πολύ πιο σύντομα από ότι περιμέναμε.

Έρχεται ο Ηλίας Ψινάκης στο Γηροκομείο

O πληθωρικός Ηλίας Ψινάκης έρχεται την Τρίτη 21 Ιουνίου δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα να ταράξει τα πράγματα με τους εκλεκτούς του καλεσμένους που ήδη έχουμε πάρει μια γεύση από τις συνεντεύξεις που τους έχει κάνει.

Ανοίγει το σπίτι του στον Μαραθώνα και υποδέχεται τους φίλους του, ανθρώπους που δεν μιλούν συχνά, όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Πέγκυ Ζήνα.

Μοιράζεται αναμνήσεις από την πολύχρονη καριέρα του και τους αμέτρητους celebrities που έχει γνωρίσει, μιλάει για τη ζωή του και χαρίζει γέλιο με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή. Το «Γηροκομείο» θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα για δύο εβδομάδες.

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης φοράει πάντα γυαλιά ηλίου, ακόμη και στα γυρίσματα του X-factor στα οποία συμμετέχει. Ωστόσο, ο λόγος είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για να περάσει αρκετά δύσκολα.

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας: κράνος, ειδικά γυαλιά και ειδικές γαλότσες.

Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα. Από τότε λοιπόν το μάτι του είχε κρεμάσει και παρόλο που το είχε φτιάξει στον Ανδρέα Φουστάνο, τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Ο πραγματικός λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους