"Κόλαφος" ο Trannos με τις νεότερες δηλώσεις του - «Γιατί να στεναχωρηθώ για το όπλο;»

«Απλά βρήκαν ένα πιστόλι πάνω μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τράπερ, Trannos μετά από τον σάλο όπου δημιουργήθηκε με την σύλληψή του για οπλοκατοχή. Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε για το περιστατικό όπου δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως «Γιατί να στενοχωρηθώ, αφού δεν πυροβόλησα κανέναν;».

Οι δηλώσεις του Trannou

«Μια χαρά είμαι, συνεχίζω τη ζωή μου όπως πρέπει και όπως ήμουν. Όλα τέλεια, δεν ασχολούμαι. Έχει γίνει δικαστήριο, έχω φάει την ποινή μου, μια χαρά όλα. 10 μήνες για 3 χρόνια; Δεν ξέρω καν, που να ξέρω..

Ο δικηγόρος ξέρει. Με τι να στενοχωρηθώ; Γιατί να στενοχωρηθώ, αφού δεν πυροβόλησα κανέναν; Απλά βρήκαν ένα πιστόλι πάνω μου. Τι να μετανιώσω; Δεν ήταν δικό μου το πιστόλι. Το όπλο ήταν πάνω μου για ένα video clip».

«Πάνω στη...» - Η αποκάλυψη του Trannos για την ιστορία πίσω από το όνομά του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 ο τράπερ Trannos, με αφορμή την νέα του επιτυχία με τους Kings, Madame. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την προέλευση το ονόματος Trannos αλλά και για την μουσική γενικότερα.

«Ο κολλητός μου με πήρε με το ζόρι στο στούντιο, να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Φοβόμουν εγώ, δεν ήξερα αν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή. Με τη μουσική βρήκα νόημα στη ζωή μου κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι από αυτή.

Πάνω στη μ@λ#κία μας το βγάλαμε και το κράτησα από το μεγάλος και τρανός. Αν κάθομαι και παρτάρω για το κομμάτι μου που έγινε χιτ μου κάποιος άλλος δουλεύει πολύ σκληρά για να με περάσει.

Δεν έχω πρόβλημα όπως έχουν άλλοι με τους λαϊκούς τραγουδιστές, τους αγαπάω όλους, όλο στα μπουζούκια είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.