«Αυτό είναι το παιδάκι μου...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μίλησε ανοιχτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό είναι το παιδάκι μου...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της, που τόσο αγαπάει και την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στις εκπομπές που κάνει. Την Τετάρτη 15/6 μέσα από το ''Super Κατερίνα'' μοιράστηκε στον αέρα δύο πολύ προσωπικά της θέματα και αυτό δεν έκανε καμία εντύπωση.

Έντονη συγκίνηση της προκάλεσε η αναφορά σε θέματα μητρότητας και έτσι την είδαμε να ''σπάει'' και να κλαίει δηλώνοντας πως είναι έντονη επιθυμία της να γίνει μητέρα. Στη συνέχεια, έκανε μια αποκάλυψη που αφορά στη νέα ζωή της μετά από τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη. Οι φίλοι θα το ήξεραν αλλά το κοινό όχι και έτσι ενημερώθηκαν πως μετά τη ''διάλυση'' εκείνος πήρε τον Κίτον, το σκυλάκι τους και η παρουσιάστρια πήρε τον Όντι για να μην νιώθει μοναξιά.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Αυτό είναι το παιδάκι μου. Λοιπόν, αυτός είναι ο Όντι, από το Οδυσσέας. Να σας πω ότι έχω κι άλλο ένα, τον Κίτον. Απλά, όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση, το κλασικό τσακωνόμαστε ποιος θα πάρει το σκυλί, ο Κίτον έμεινε με τον Φίλιππο και εγώ για να μην είμαι μοναχούλα πήρα και τον Όντι.

Είναι έξι μηνών και μοιάζει πάρα πολύ με τον Κίτον. Βλέπω και τον Κίτον που και που αλλά αυτός είναι ο Όντι. Είναι η παρεούλα μου, κοιμόμαστε μαζί».

Η νέα αρχή που έκανε η Καινούργιου μετά τον χωρισμό της

Έχει διαγράψει οριστικά όπως φαίνεται από το μυαλό της, 4 μήνες μετά τον χωρισμό της, την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ 6 διάσημους Έλληνες που είχαν σχέση μαζί της)... Μάλιστα, κάποιες φορές η ίδια τρολάρει ακόμα και τον εαυτό της για το πώς συμπεριφέρεται σε προσωπικά της θέματα, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει κλείσει τις παλιές πληγές και είναι αποφασισμένη να χαράξει τώρα πια νέα πορεία και τακτική στα προσωπικά της.

Πολύ πιο ώριμη, και σαφώς πιο κατασταλαγμένη, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πάλι το σύγχρονο εκείνο κορίτσι που απολάμβανε όπως άλλοτε να βγαίνει, να ταξιδεύει, να διασκεδάζει, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στα επαγγελματικά της και απολαμβάνοντας περισσότερο την επιτυχία της πρωτιάς που σημειώνει η “Super Κατερίνα”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η παρουσιάστρια, με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, δεν δίστασε να παραδεχτεί αρκετές φορές δημόσια στον αέρα της εκπομπής της πόσο την έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι πολλοί followers μετά τον χωρισμό της έριχναν αλάτι στην πληγή γράφοντάς της διάφορα ανάρμοστα σχόλια, αλλά τώρα πια δείχνει να τα αγνοεί και να κοιτάζει μπροστά... “Αν σας πω τι ακούω κάθε μέρα, για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε... Δεν είμαι που δεν είμαι καλά, αλλά εάν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς που δεν είμαι στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω ακόμα χειρότερα, θα ταβλιαστώ” έλεγε μερικούς μήνες πριν...

Κατερίνα Καινούργιου νέα αρχή μετά τον χωρισμό

Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι μεγαλωμένο με ήθος και ανατροφή από το σπίτι της, που από μικρό παιδάκι ονειρευόταν τον γάμο της - την ίδια επιθυμία, βέβαια, έχουν και οι γονείς της, να τη δουν ευτυχισμένη. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, αρκετές φορές έχει... ακυρώσει με τον τρόπο της την επιθυμία τους αυτή, λέγοντας χαριτολογώντας: “Αυτοί οι γονείς. Αρραβώνα και γάμο δεν θα δουν... Καημένοι γονείς μου!”, για να συμπληρώσει: “Όσο ήμουν μικρή φανταζόμουν τον γάμο μου ως κάτι πολύ μεγάλο, πριγκιπικό, μεγαλώνοντας τον έχω απλοποιήσει πολύ! Στην πιο όμορφη στιγμή μου θέλω να είναι δίπλα μου άνθρωποι που αγαπώ πραγματικά και που χαίρονται με την ευτυχία μου και να μην είναι ένας γάμος δημοσίων σχέσεων. Σε δέκα χρόνια ονειρεύομαι να

έχω μια ωραία οικογένεια και ένα παιδάκι”, έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη στιγμή που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Η ίδια, μάλιστα, πρόσφατα συμπλήρωσε την επιθυμία της αυτή, συνομιλώντας στην εκπομπή της με τον Γιώργο Χρανιώτη: “Κάθε φορά που σκέφτομαι τον γάμο μου -αν ποτέ παντρευτώ, αν βάλει ο Θεός το χέρι του και παντρευτώ- με φαντάζομαι σε παραλία όπως έκανες εσύ τον γάμο σου”..

Περισσότερα στο νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 16/3, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ