Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Mike - «Να λέμε αλήθειες εκτός κι αν...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Mike - «Να λέμε αλήθειες εκτός κι αν...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Mike στις κάμερες των εκπομπών. Ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από την σπόντα on air, αντέδρασε φανερά με τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή καθώς τόνισε πως πρέπει να λέει αλήθειες.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου κατά του Mike

«Θέλω να πω κάτι που με προβλημάτισε. Άκουσα τον Mike να λέει ότι άνοιξε δικό του κουρείο. Εγώ θυμάμαι ότι στο κομμωτήριο που πάω, στην Καλλιθέα, στον Σταύρο Λιάρο που με φροντίζει, τον στήριξε, τον βοήθησε, δεν ήταν δικό του το κομμωτήριο αυτό, δεν ήταν δικός του ο χώρος αυτός.

Να λέμε αλήθειες, νομίζω ότι κάπου εκεί Mike… Εκτός κι αν είναι κάτι που μου διαφεύγει. Ξέρω ότι πλέον έχει μια άλλη συνεργασία. Αλλά και πάλι κάπου νομίζω ότι… Να λέμε αλήθειες, γιατί σ’ αγαπώ και πάρα πολύ».

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Mike - Δεν έχει καμία σχέση με την μουσική

Μπορεί τον Mike να τον γνωρίσαμε μέσα από τον χώρο της μουσικής, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, λίγο καιρό μετά την κίνηση ανθρωπιάς του, μαζί με τον καλό του φίλο Σταύρο Λιάρο απέκτησαν το δικό τους barber shop. Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από μια φωτογραφία.

Στην λεζάντα, ο Mike έγραψε χαρακτηριστικά: “Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες και νέα ξεκινήματα!

Όσοι με ξέρετε γνωρίζεται ότι διψάω για νέες περιπέτειες,γιαυτο λοιπόν αποφασίσαμε παρέα με τον φίλο μου να συνεργαστούμε και να κάνουμε παρέα ένα δημιουργικό ταξίδι! Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να έρθετε να τα πούμε από κοντά”.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Mike