"Λιώνει" η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τα μάτια του Στάθη Σχίζα - «Σε θαυμάζω γιατί είσαι αληθινός»

Η άκρως τρυφερή εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της είναι στα καλύτερά της. Μπορεί στην αρχή η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα να είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Συγκεκριμένα, τον Στάθη Σχίζα τον βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από το Survivor 5. Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θέλησε να κάνει κάποιες άκρως τρυφερές αναρτήσεις αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει στηρίξει δημόσια. Βέβαια, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα

Ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Παναγιώταρου - Σχίζας

Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το χρονικό της σχέσης τους

Κατά καιρούς πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για τη σχέση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον παίκτη του survivor 5 Στάθη Σχίζα. Παρ' ότι όσο ο δεύτερος είναι στο παιχνίδι έχουν γνωστοποιήσει τη σχέση τους, με την πρώτη μάλιστα να κάνει συχνά τρυφερές αναρτήσεις για το σύντροφό της, φαίνεται να υπάρχουν διχογνωμίες σχετικά με το πότε ξεκίνησε η σχέση.

Mέσω κάποιων φωτογραφιών που διέρρευσαν πρόσφατα επιβεβαιώνεται πως η σχέση τους κρατεί πριν την είσοδο του Σχίζα στο Survivor, ενώ υπάρχουν και φήμες που τους θέλουν μαζί από την εποχή που η Παναγιώταρου ήταν στο J2us, δηλαδή τον περασμένο Νοέμβριο. Ο πρώην σύζυγός της μάλιστα Αριστομένης Γιαννόπουλος, είχε κάνει και ένα αιχμηρό σχόλιο για το χρονικό της σχέσης Σχίζα - Παναγιώταρου, καθως όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ενημερώθηκε από τρίτους.

Αν και το ζευγάρι φαίνεται να είναι μαζί από τον περασμένο Μάρτιο , δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, μέχρι την ημέρα που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε τελικά ότι είναι μαζί, γεγονός που αποκάλυψε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram, για να στηρίξει τον Στάθη, όταν βγήκε προτεινόμενος.

Πρόσφατα είδαμε μερικές κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού. Ο φωτογράφος vasileiosf όπως είναι το όνομά του στο Instagram μοιράστηκε τέσσερις φωτογραφίες σε κολάζ όπου βρίσκεται μαζί με το ζευγάρι σε μια κοινή τους απόδραση λίγο πριν φύγει για το Survivor ο Στάθης Σχίζας.

Ο σχίζας με την Παναγιώταρου λίγο πριν φύγει για το survivor