«Τον σάπισα στο ξύλο!» - Έμειναν "κάγκελο" με την αποκάλυψη της Χατζησοφιά στο Super Κατερίνα

Σοκάρει με την περιγραφή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τον σάπισα στο ξύλο!» - Έμειναν

Η πασίγνωστη σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά, μέσα από τη εκπομπή της Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 15/6 προχώρησε σε μία εξομολογητική συνέντευξη όπου προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. Παρότι είχε εξομολογηθεί πως έχει βρεθεί μπροστά σε κακοποιητικό συμβάν, αυτή τη φορά μοιράστηκε την δική της εμπειρία και πώς αντέδρασε ενώ αποκάλυψε αν θα ξανά συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η παρενόχληση που δέχτηκε η Άννα Χατζησοφιά

«Αν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει παρενοχληθεί ποτέ να σηκώσει το χέρι της. Κακοποιητικές συμπεριφορές έχουμε ζήσει όλες οι γυναίκες στη ζωή μας. Μια φορά κάποιος μου επιτέθηκε στην Ευελπίδων πίσω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν μία μορφή έντονης παρενόχλησης αλλά τον σάπισα στο ξύλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είχα ακουστά ότι είναι δύσκολος συνεργάτης ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά αυτό αφορά μια ευρεία γκάμα πραγμάτων. Είχα ακούσει από φίλους ότι αυτά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που κατηγορείται».

Όσο για το αν θα συνεργαστεί μαζί του σε περίπτωση που αθωωθεί; «Ας περιμένουμε να αποφασίσει το δικαστήριο κα μετά συζητάμε…», είπε μεταξύ άλλων.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χατζησοφιά για τους βιολογικούς της γονείς

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 έδωσε συνέντευξη και εξομολογήθηκε για τα παιδικά της χρόνια, και αποκάλυψε πως σε ηλικία 12 ετών έμαθε ότι οι θείοι της είναι οι βιολογικοί της γονείς.

«Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Alpha για τα Νεοκλασικά είπαμε αμέσως ναι. Υπογράφουμε το “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και προσεχώς τον Μαυρογιαλούρο. Ήμουν στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν πήρα το πτυχίο γιατί παράλληλα πήγα στη δραματική σχολή και άρχισα να δουλεύω», είπε αρχικά η Άννα Χατζησοφιά.

Η Άννα Χατζησοφιά είπε στη συνέχεια: «Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας.

Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο!».

Κλείνοντας, η Άννα Χατζησοφιά είπε: «Με τον Χάρη Ρώμα κολλήσαμε αμέσως από την πρώτη στιγμή, είμαστε οικογένεια. Με τον Χάρη σκοτωνόμαστε για τα σενάρια και για τα πολιτικά. Δεν θα δεχόμασταν να βρεθούμε αντίπαλοι πολιτικά σε πάνελ. Ένας πολιτικός θεωρούσε ότι σκιαγραφείται ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού που υποδυόταν ο Χρήστος Ευθυμίου. Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” θα μπορούσε να γίνει ταινία».