«Είναι 11 χρόνια, περίμενα πάρα πολλά...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αλκαίου για την μεγάλη επιστροφή του στα δρώμενα

«Αυτή είναι η αλήθεια, δε λέω ψέματα!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι 11 χρόνια, περίμενα πάρα πολλά...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αλκαίου για την μεγάλη επιστροφή του στα δρώμενα

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια αποχής από τα δρώμενα, ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας με μια μοναδική και φαντασμαγορική συναυλία, την οποία τίμησαν πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στη συναυλία του, αποκάλυψε πως αυτή ήταν και η πρώτη συναυλία που έκανε από την αρχή της καριέρας του στην Αθήνα αλλά και πως όλα αυτά τα χρόνια που απείχε, περίμενε μια πρόταση για να επιστρέψει.

Τα λόγια του Γιώργου Αλκαίου για την μεγάλη του επιστροφή

«Ήταν συγκλονιστικό όλο αυτό που έγινε σήμερα. Είναι 11 χρόνια… Περίμενα πάρα πολλά χρόνια να γίνει ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν αλλά είναι η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα σε όλη μου την καριέρα. Όλοι νομίζουν ότι έχω ξανακάνει συναυλίες στην Αθήνα αλλά είναι η πρώτη μου

Όλα αυτά τα χρόνια εγώ περίμενα την πρόταση για να επιστρέψω. Αυτή είναι η αλήθεια, δε λέω ψέματα. Μόλις ήρθε η πρόταση λοιπόν, είπα “ναι” και ξεκινήσαμε».

«Θα πήγαινα με άνεση ξανά στη Eurovision»

Το πρωί της Κυριακής (12/6) μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα πήγαινε με άνεση ξανά στην Eurovision καθώς τον είχαμε δει να εκπροσωπεί την Ελλάδα το 2010 με το τραγούδι «OPA».

«Δεν περίμενα ότι η υποδοχή του κόσμου θα ήταν τόσο θερμή», είπε για την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα, καθώς το καλοκαίρι ετοιμάζει πρόγραμμα εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Διάβασα αρκετά σχόλια στα social media. Τα likes και τα views δεν είναι πραγματικά πολλές φορές αλλά θα έκανα βιντεάκια στο TikTok».

«Θα συνεργαζόμουν με trapper, αρκεί να ξέρω με ποιον έχω να κάνω». Όσο για το μέλλον του στον χώρο, είπε: «Δε θα εμφανιζόμουν σε μεγάλη πίστα, το έχω κάνει άλλες εποχές και σε άλλο επίπεδο».