Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Λούκας Γιώρκας - «Ίσως σύντομα έρθει το...»

«Και πιάτα πλένω, και σφουγγαρίζω και όλα τα κάνω»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Λούκας Γιώρκας - «Ίσως σύντομα έρθει το...»

Την καλύτερη περίοδο φαίνεται πως βιώνει ο Λούκας Γιώρκας στο πλευρό της συντρόφου του, με την οποία με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία δυο χρόνια (δείτε εδώ φωτογραφίες της), και πρόσφατα μάλιστα της έκανε και πρόταση γάμου. Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star λοιπόν τον συνάντησε στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Αλκαίος στο θέατρο Πέτρας, και μίλησε για τον επερχόμενο γάμο του και για το αν θα γίνει πατέρας σύντομα.

Οι αποκαλύψεις του Λούκα Γιώρκα για το γάμο και το ενδεχόμενο παιδιού

«Όταν έρθει η ώρα για να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για τον γάμο θα τα πούμε όλα. Ο ιδανικός γάμος για εμένα θα ήταν απλός, οικογενειακός και πολύ παραδοσιακός. Εγώ μέχρι και παραδοσιακές στολές θα ήθελα. Νομίζω είμαι παραδοσιακός άντρας. Το αν πλένω πιάτα ή όχι δεν είναι θέμα παραδοσιακού ή όχι. Και πιάτα πλένω, και σφουγγαρίζω και όλα τα κάνω.

Θέλω εδώ και πολλά χρόνια να γίνω πατέρας. Ίσως σύντομα έρθει το πλήρωμα του χρόνου» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας.

Κούκλα και Θεσσαλονικιά η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του - Η ηλικία και το επάγγελμά της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως περνάει ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά, μαζί με την αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της εφημερίδας Real life, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μάλιστα, το ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις διαδικασίες του γάμου του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής για τον γάμο τους).

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι κάποια δημοσιεύματα να τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Έλλη Κοκκίνου, ωστόσο πολύ γρήγορα ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες και έκανε και τις πρώτες εμφανίσεις με την αγαπημένη του.

Λούκας Γιώρκας σύντροφος

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος