«Το σκυλάκι σου έχει όνομα άλλης...;» - Το απίστευτο σκηνικό που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές του Στούντιο 4

Τους έπιασε εξ απήνης η Νάντια Κοντογεώργη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Το σκυλάκι σου έχει όνομα άλλης...;» - Το απίστευτο σκηνικό που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές του Στούντιο 4

Η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία πρόσφατα υπήρξε κόλαφος η Νάντια Κοντογεώργη για τον ρόλο της στο Mamma Mia, βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» την εκπομπή που αντικατέστησε τη δική της, το «φλΕΡΤ» την Τετάρτη 15/6 και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Η ηθοποιός δεν είχε μπει στο πλατό από τότε που τελείωσε η εκπομπή της.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στους παρουσιαστές ήταν το σκυλάκι της ηθοποιού η οποία το έχει ονομάσει Love it, όπως δηλαδή και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με το διάλογο να πηγαίνει κάπως έτσι.

Το σκυλάκι της Νάντιας Κοντογεώργη έχει το ίδιο όνομα με την εκπομπή της Μαλέσκου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Μένεις μόνη σου;
Νάντια Κοντογεώργη: Με τη Love It.
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Το σκυλάκι.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το σκυλάκι σου έχει όνομα άλλης εκπομπής;
Νάντια Κοντογεώργη: Όχι, είναι Mrs Love It.
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Για όνομα του Θεού!
Νάντια Κοντογεώργη: Από την παράσταση που είχαμε κάνει, γιατί την επόμενη μέρα της πρεμιέρας την βάφτισα.
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Νομίζω προηγείται της εκπομπής, είναι προγενέστερο.

Η συγκίνηση της Νάντιας Κοντογεώργη

«Σας είμαι ευγνώμων γιατί μου προσφέρατε συναισθήματα που δεν ήξερα που θα τα βιώσω με τον ερχομό μου, τη νοσταλγία. Θα το ζήσετε κι εσείς σε 19 χρόνια που θα σταματήσετε! Ο χώρος συμβολοποιεί αυτά που θα ζήσεις» είπε με χιούμορ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάλιστα της αποκάλυψε ότι το κλειδί του καμαρινιού της γράφει ακόμα «Νάντια Κοντογεώργη» και δεν το έχει αλλάξει.

Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο «φλΕΡΤ» λέγοντας ότι έμαθε πολλά και για εκείνην και για την δουλειά.

«Εδώ ήταν ο πιο εύκολος τρόπος που θα μπορούσα να το μάθω σε σχέση με ό,τι υπάρχει στην ιδιωτική τηλεόραση. Ήταν σαν έρωτας που δεν περίμενα να έρθει» είπε.

«Πάντα ήθελα να προστατεύσω το συναίσθημα του συνεντευξιαζόμενου, τι θετικό θα πάρει το κοινό και όχι τι θα αναπαράξουν τα Μέσα» είπε ακόμη.