«Σε εμάς δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί...» - Ο δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σε εμάς δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί...» - Ο δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Εξαιτίας των όσων έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα και για όσα ακούγονται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο δικηγόρος της χήρας του Μαρίας Καρρά, μιλάει πρώτη φορά για τη δέσμευση περιουσίας, μετά από όσα γράφονται και για το ρόλο που έπαιξε η ίδια σε όλο αυτό.

Σε αποκαλύψεις λοιπόν προχώρησε ο Θεόδωρος Μαντάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς πριν λίγες μέρες ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της, και μεταξύ άλλων επανέλαβε πολλάκις πως η πραγματική περιουσία έχει μεγάλη απόκλιση από όσα ακούγονται.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της χήρας του Γιώργου Τράγκα

«Ενώ με διάταξη της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Μαρίας Καρρά, σε εμάς δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί η διάταξη της δέσμευσης ούτε έχει κοινοποιηθεί το πόρισμα της Αρχής για την έρευνα που μέχρι αυτήν την στιγμή έχει ολοκληρωθεί», είπε ο κ. Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6 στην εκπομπή T-Live εκτός από τα πλάνα του πολυτελούς σαλέ του Γιώργου Τράγκα που κατασχέθηκε από τις Αρχές και πλέον είναι ερειπωμένο, ήρθε ακόμη μία αποκάλυψη από την δημοσιογράφο Αφροδίτη Υψηλάντη για τη συνεργασία της μαζί του αλλά και τον επεισοδιακό τους τσακωμό.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος

Και συνέχισε για την έντονη στιγμή που έληξαν τη συνεργασία τους: «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό.

Όσο για την τελευταία κουβέντα που άκουσε από τον Γιώργο Τράγκα, η ίδια μετέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη χαρακτηριστικά.