Έχει κορμάρα ακόμα στα 50 του - Ο Μαζωνάκης ποζάρει με μαγιό σε ερημική θάλασσα

Με άψογο στυλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει κορμάρα ακόμα στα 50 του - Ο Μαζωνάκης ποζάρει με μαγιό σε ερημική θάλασσα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι είναι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, ο οποίο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τη μοναδική φωνή, που διαθέτει αλλά και με το στυλ του να είναι άκρως εκκεντρικό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συχνά κάνει χαμό στα social media προβάλλοντας ιδιαίτερα κομμάτια του εαυτού του.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία. Είναι γνωστό πως είναι λάτρης της θάλασσας μιας και την επισκεπτόταν ακόμα και με χιόνια. Έτσι λοιπόν, με τον καιρό να το επιτρέπει αυτή τη φορά τον είδαμε να ποζάρει με μαγιό, με το πολύ γυμνασμένο σώμα του στα καλύτερά του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μαγιό στην παραλία

Μαζωνάκης με μαγιό

Το βραβείο που πήρε ο τραγουδιστής στις Κάννες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στα βραβεία κινηματογράφου στις Κάννες, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν γνώριζε, όμως, ότι θα έφευγε από εκεί με τα χέρια του γεμάτα και το χαμόγελό του ακόμη μεγαλύτερο από πριν. Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 26/5.

Ο ίδιος, λοιπόν, πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο "Στο θρόνο του Ξέρξη" και η ταινία έλαβε βραβείο. Τα συναισθήματα του δεν περιγράφονται και αφού επέστρεψε από την εκδήλωση θέλησε να μιλήσει δημόσια για την κατάκτηση αυτή και να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που αγάπησε την πρόσπαθειά του, αλλά και τους συντελεστές που έκαναν πραγματικότητα αυτό το όνειρο, με την εξαιρετική τους δουλειά.

«Η ταίνία μας πήρε το βραβείο. Εύη Καλογεροπούλου το ταλέντο σου μοναδικό, η ψυχή σου ακόμα πιο θεϊκή. Αφροδίτη μου σε ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής γι' αυτό το επίτευγμα.