Σασμός: ''Καυτό'' spoiler από τον Μπίρκο για το σενάριο της σειράς - «Είχα δακρύσει με αναφιλητά...»

«Ξέρω σίγουρα ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: ''Καυτό'' spoiler από τον Μπίρκο για το σενάριο της σειράς - «Είχα δακρύσει με αναφιλητά...»

Ο ''Σασμός'' αποτελεί πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού με την τηλεθέαση να πιάνει πολύ υψηλά νούμερα κάθε βράδυ. Ανάμεσα στους ηθοποιούς, που βλέπουμε στο σίριαλ ξεχωρίζει και ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show.

Ο ηθοποιός κάνοντας το ρόλο του φυλακισμένου ενώ αρχικά μίλησε για το πώς αισθάνθηκε στην ιδέα του σκληρού ρόλου στη συνέχεια τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με αυτόν. Όσο για τις μελλοντικές εξελίξεις δε μπόρεσε να πει πολλά, ωστόσο τόνισε πως θα είναι δραματικές οι εξελίξεις, αφού εκτός από αυτά που θα συμβούν στον Γεράσιμο, το σενάριο του προκάλεσε πολύ κλάμα.

Το spoiler του Θάνου Μπίρκου για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα. Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες και όχι μόνο για τη δικιά μου».

Όσα πρόκειται να συμβούν μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρούς

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων έκανε και ένα φοβερό spoiler. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Σασμού» πως θα αντιδράσει η τηλεοπτική Καλλιόπη, που υποδύεται η ίδια στην επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αρκετά λαμπερή και ευδιάθετη και έχει κάθε λόγο, αφού πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε ο αγαπημένος της τηλεοπτικός αλλά και εν ζωή γιος, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Μάλιστα η Τζομπανάκη έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν μετά τη λήξη του γάμου φανερά συγκινημένη.

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.
Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.