MasterChef 6: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/6) όπου νικητής του μαγειρικού ριάλιτι ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Βέβαια, μπορεί από την άλλη η Καλλιόπη Μπεζαντέ να έφτασε ως την πηγή και να μην ήπιε νερό ωστόσο η διαγωνιζόμενη κατάφερε να κερδίσει την αγάπη χιλιάδων τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 58 βαθμούς αφήνοντας πίσω τη συμπαίκτριά του, καθώς απέσπασε μόλις 53 βαθμούς. Έτσι λοιπόν μετά το τέλος του τελικού η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά από σχεδόν 5,5 μήνες στο ριάλιτι.

Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά το τέλος του MasterChef 6

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις».

MasterChef 6 - Η ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Η ανάρτηση της Καλλιόπης για το MasterChef 6

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάξο. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτό που την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Η Καλλιόπη δήλωσε για δεύτερη φορά συμμετοχή στον διαγωνισμό και φέτος όχι μόνο ο κόσμος αλλά και οι κριτές αναγνώρισαν τη μεγάλη της βελτίωση. Σε σημείο μάλιστα που βήμα-βήμα την οδήγησαν στον τελικό.

Ειδικά φέτος έχει αποδείξει πως είναι επτάψυχη αφού κατάφερε να διώξει πολύ άξιους παίκτες από το πλευρό της κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε πως έχουμε ξαναδεί αναμέτρηση άντρα-γυναίκας στον τελικό, όμως μόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε πέρυσι να εξολοθρεύσει τον αντίπαλό της, Διονύση Σαρακίνη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Καλλιόπη θα είναι αυτή που θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο της νέας Ελληνίδας MasterChef.