Μasterchef 6: Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέρατε για τον Κουμουνδούρο, τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού

Το σήκωσε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μasterchef 6: Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέρατε για τον Κουμουνδούρο, τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζάντε ήταν δύο παίκτες, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του Μasterchef 6 διεκδικώντας την κούπα και το μεγάλο έπαθλο. Μετά από πολύ κόπο και πολλά πιάτα, ο Παναγιώτης ήταν εκείνος, που αναδείχθηκε.

Ο σεφ πολύ συγκινημένος απέσπασε πολύ όμορφα σχόλια από τους κριτές και μετά το άκουσμα του ονόματος του έλαβε αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια από τους παλιούς συμπαίκτες του. Μάλιστα με το που βγήκε από το σπίτι μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού έσπευσε να κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram, απευθυνόμενος αυτή τη φορά στον κόσμο.

Όσα δεν ξέρετε για τον νικητή του Masterchef 6 Παναγιώτη Κουμουνδούρο

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Τελικά τα κατάφερε με ηρεμία και ησυχία, αλλά από μέσα του έβραζε και ξέδινε κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Η μεγάλη βραδιά έφτασε στο τέλος της, και την Τετάρτη 16/6 μετά από πολλές δοκιμασίες και 5,5 μήνες σκληρής δουλειάς στο σπίτι του MasterChef, o φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος σήκωσε την κούπα και πήρε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μετά από έναν απίστευτο μαγερικό μαραθώνιο με την Καλλιόπη Μπεζάντε, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, με βαθμούς 58/60, και έτσι 28χρονος μάγειρας είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef, με τον μεγάλο τίτλο και τις 50.000 ευρώ να του ανήκουν!

 Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Με δάκρυα στα μάτια ο ταλαντούχος σεφ κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι, ενώ φανερά συγκινημένη ήταν και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία λίγο μετά συνεχάρη τον συμπαίκτη της που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα και να κερδίσει.

Αρκετά συγκινημένοι ήταν κριτές και φίλοι των παιδιών για αυτό το τεράστιο γεγονός που έζησαν όλοι μαζί, ενώ έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι τη νέα σεζόν!