Αδυνατισμένη η Μαρίνα Πατούλη - Η φωτογραφία με σορτσάκι που «πρόδωσε» την αλλαγή στο σώμα της

Το νέο της επαγγελματικό βήμα την ανανέωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδυνατισμένη η Μαρίνα Πατούλη - Η φωτογραφία με σορτσάκι που «πρόδωσε» την αλλαγή στο σώμα της

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρίνα Πατούλη γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της. Πήρε διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη και έκτοτε έχει μία πολύ διαφορετική καθημερινότητα, με πρώτη της προτεραιότητα πάντα τον γιό της.

Η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να κάνει και μία στροφή στην καριέρα της και έτσι έχει κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων ενώ έχει ανοίξει και το δικό της κατάστημα με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στη Μύκονο.

Στήριγμά της στο νέο της αυτό ξεκίνημα είναι ο Βλάσσης Χολέβας, με τον οποίο δεν έχει απαντήσει ακόμα ανοιχτά αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Οι αλλαγές αυτές φάνηκαν και στην εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη, η οποία τους τελευταίους μήνες ανανεώθηκε, άλλαξε το ντύσιμό της και έχασε αρκετά κιλά. Η αλλαγή στο σώμα της φαίνεται και από μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες μέσα από το μαγαζί της, μαζί με έναν συνεργάτη της.

Στα πιο αδύνατά της η Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σώμα

«Έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο! Χωρίσαμε αλλά...»

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.