Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου - Μένει ή φεύγει από το MEGA

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου - Μένει ή φεύγει από το MEGA

Το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» όπου προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα. Με αφορμή λοιπόν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν πολλά είναι τα ερωτηματικά για το μέλλον των εκπομπών αλλά και όσων συμβάλουν σε αυτές.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αποκαλύψει το μέλλον του μιας και φέτος τον είδαμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως ξέρω, έχω συμβόλαιο στο MEGA, είμαι στην «Ελένη». Αν το MEGA και η Ελένη θέλουν, συνεχίζω».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Άδειασαν θέσεις στην οικογένειά μας...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε δημόσια με ένα post για τον άνθρωπο που τον στήριξε μετά την απώλεια της μαμάς του και του μπαμπά του, μία απώλεια που όπως έχει δηλώσει δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα. Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, βρέθηκε στην Κόνιτσα και μέσω μίας ανάρτησής του αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν περισσότερο από κάθε άλλον στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μια φωτογραφία με την ξαδέλφη του, Ευρυδίκη, δημοσίευσε στο Instagram του αποκαλύπτοντας πως εκείνη ήταν που τον στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον μετά την απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του.

«Μεγαλώσαμε με ένα χρόνο διαφορά. Φίλοι και ξαδέλφια μαζί. Τελευταία, στην οικογένειά μας «άδειασαν θέσεις». Η Εύη «ανέλαβε δράση» και μαζί με τον άντρα της, τον Δημήτρη και τον ανιψιό μου, Λευτέρη, επανέφεραν την ισορροπία. Σήμερα, η πρώτη μου ξαδέλφη παντρεύτηκε και βάπτισε το γιό της. Όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά. Και εκείνοι που ήρθαμε στην Κόνιτσα και αυτοί που χορεύουν από «αλλού»… Σας αγαπώ».