«Είμαστε με τα καλά μας;» - Τσουρός και Μελέτη "κατακεραύνωσαν" την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαστε με τα καλά μας;» - Τσουρός και Μελέτη

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγες ημέρες πριν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σχετικά με τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα από την παραλία, δημιουργώντας μεγάλο "σάλο" για ακόμη μία φορά και, φυσικά, όχι για τους σωστούς λόγους. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός θέλησαν να εκφράσουν την δική τους άποψη επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τον ρατσισμό που δέχονται οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν παραπάνω κιλά και αναφέρθηκε στην παιδεία των ανθρώπων από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, που οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές μετέπειτα. Από την άλλη πλευρά, ο συνάδελφός της τόνισε πως προβάλλοντας τις δηλώσεις της συγκεκριμένης γυναίκας προωθείται το μίσος και ο μισογυνισμός.

Οι απόψεις της Ελεονώρας Μελέτη και του Κώστα Τσουρού για την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Έχει δίκιο ότι είμαστε η no1 χώρα στην παχυσαρκία αυτή τη στιγμή και δη, στην παιδική. Πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό και να δούμε τι φταίει. Για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής, το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο αγκαλιάζοντάς τον, τον να επικρατούμε την απόφασή του να νιώθει καλά με τον εαυτό του, δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό.

Οι άνθρωποι, που κατά τα λεγόμενα της κοινής γνώμης με παραπάνω κιλά, έχουν δεχτεί ουκ ολίγες φορές ρατσιστικές συμπεριφορές. Με μεγάλη μου θλίψη πρόσφατα άκουσα τους στίχους σε ένα παιδικό τραγούδι που ακούει η 4χρονη κόρη μου, Αλεξάνδρα, το οποίο κοροϊδεύει μία χοντρή, όπως λέει.

Η ρατσιστική κουλτούρα ξεκινά από πολύ νωρίς στη ζωή των παιδιών. Πήγε να περάσει ένα μήνυμα δυστυχώς με έναν λάθος τρόπο η Αφροδίτη Λατινοπούλου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Στο προσωπικό της Instagram το έχει ανεβάσει. Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες», ενώ ο ίδιος εξήγησε στο τέλος: «Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν».

«Δεν γίνεται να δουλεύεις εκεί»

Το πρωί της Δευτέρας (6/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν διάφορα στιγμιότυπα από το X-Factor αλλά και από τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για την τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε δημόσια και πήρε το μέρος του καθώς δεν δίστασε να "κατακεραυνώσει" την Μαρίζα Ρίζου.

«Οι κριτές σε αυτό το σόου είναι βασικό συστατικό. Όταν καλούν κάποιους ανθρώπους να κάνουν τηλεόραση – είναι κριτές σε τηλεοπτικό σόου όχι στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης- πρέπει να γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις τηλεόραση.

Αυτή είναι η αντίδρασή μου σε αυτό που είπε η Ρίζου. Δεν γίνεται να δουλεύεις εκεί και να μην σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και να λες ότι “θέλω να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ νομίζω”».