«Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο...» - Η απάντηση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

Αντέδρασε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο...» - Η απάντηση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Mente Fuerte, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, και για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, την οποία προς το παρόν δεν έχει παραδεχθεί κανένας από τους δύο.

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πόζαρε μαζί για το εξώφυλλο του νέου δίσκου του τράπερ (δείτε εδώ την φωτογραφία τους), ωστόσο ο Mente Fuerte επιμένει να μην δέχεται ερωτήσεις για την αγαπημένη του.

Η αντίδραση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

«Μουσική κάνω, αυτό. Όλα τα άλλα δεν ξέρω τίποτα», είπε αρχικά. Στην ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που ασχολούνται όλοι με την προσωπική του ζωή, είπε: «Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο είναι λογικό».

Όταν όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, εκείνος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά ζήτησε κοφτά να περάσουν στην επόμενη ερώτηση.

Ενοχλημένη και η Μαρία Σολωμού με τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» που θα συζητηθεί. Ωστόσο ήρθε σε πολύ δύσκολη όταν ο Γιώργος Λιάγκας την στρίμωξε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Φυσικά η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, όπως κάνει συχνά όταν έρχεται το ζήτημα στην σχέση της, ενώ για εκείνη η διπλωματία είναι μονόδρομος (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά).

Γιώργος: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση.

Μαρία: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με.

Γιώργος: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte.

Μαρία: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.

Φαίη: Αν αισθανόσουν ότι ζεις κάτι ιδανικό, γιατί να μην το πεις;

Μαρία: Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι.