«Μου κόστισε όταν...» - Ο Πάνος εξομολογείται τις στιγμές που ήθελε να αποχωρήσει από το MasterChef

«Το πρώτο δίμηνο ήταν δύσκολο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου κόστισε όταν...» - Ο Πάνος εξομολογείται τις στιγμές που ήθελε να αποχωρήσει από το MasterChef

Τα κονφετί έπεσαν στο πλατό του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου και ο Πάνος Κουμουνδούρος σήκωσε το κύπελλο του διαγωνισμού κερδίζοντας, εκτός από τον τίτλο, 50.000 ευρώ έπαθλο. Η διαφορά με την Καλλιόπη ήταν εμφανής για τους κριτές με αποτέλεσμα να του χαρίσουν όλα όσα είχε ονειρευτεί ο νεαρός μάγειρας.

Ήθελε να φύγει ο Πάνος από το MasterChef

Το επόμενο πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@star και έδωσε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε τόσο στην αντίπαλο και συμπαίκτριά του Καλλιόπη, όσο και στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει λόγω του ανταγωνισμού με τους υπολοίπους.

«Το πρώτο δίμηνο ήταν δύσκολο, γιατί ήταν το διάστημα της προσαρμογής. Δεν είχες επαφή με τον έξω κόσμο και σου έλειπαν οι δικοί σου. Υπήρχαν και οι τσακωμοί αλλά εγώ σε όλα αυτά δεν ανακατευόμουν, καθόμουν στη γωνιά μου με τα πασατέμπο.

Είπα πάρα πολλές φορές μέσα μου θα φύγω, αλλά τελικά ο στόχος μου για τον τελικό με κράτησε να μην τα παρατήσω. όλοι είχαμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση και ο ένας συγκρατούσε τον άλλον. Βάζαμε μικρούς στόχους και τα καταφέραμε.

Μου κόστισε όταν έφυγαν οι φίλοι μου, ειδικά όταν έφυγε ο Γρηγόρης και ο Μάριος», κατέληξε ο νικητής του MasterChef.

«Είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ»

Το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχεδόν μετά από 5,5 μήνες στο μαγειρικό ριάλιτι του Star μίλησε για όλους και για όλα (δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram).

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την Καλλιόπη Μπεζαντέ η οποία ήταν εκείνη η οποία παρά το γεγονός ότι έφτασε στην πηγή, δεν μπόρεσε να πιει νερό.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια πραγματικά, το προσπαθεί πάρα πολύ, το θέλει πάρα πολύ, το αγαπάει πάρα πολύ εκεί φαίνεται αυτό. Είναι terminator χωρίς πλάκα, έχε βγάλει το μισό MasterChef 6 έξω από το παιχνίδι».