Σασμός: «Δεν υπάρχουν γραμμένες σκηνές όπου...» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογείται την αλήθεια για την Αργυρώ και τον Σταύρο

«Ο Αστέρης υπάρχει στη σχέση τους...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Δεν υπάρχουν γραμμένες σκηνές όπου...» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογείται την αλήθεια για την Αργυρώ και τον Σταύρο

Στην κάμερα της εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 16/6, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου, που πρωταγωνιστεί στον Σασμό, (δείτε εδώ τις εξελίξεις του σημερινού 16/6 επεισοδίου), στο πλευρό της Χριστίνας Φαμέλη, ως Σταύρος και μίλησε για τον ρόλο του και τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, αλλά και για την σχέση του με την Αργυρώ.

Ο ηθοποιός, δηλαδή, εξήγησε πως ανάμεσα στον ίδιο και την τηλεοπτική του σύντροφο δεν υπάρχει έρωτας, αλλά μία αγάπη που υπάρχει σε οποιαδήποτε άλλη σχέση. Δυστυχώς, ο Αστέρης δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της και η επανεμφάνισή του στη ζωή της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το κοινό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοδούλου για τον ρόλο του στον Σασμό

«Όχι. Δεν υπάρχουν γραμμένες σκηνές όπου ο Σταύρος και η Αργυρώ εκδηλώνουν ένα απίστευτο πάθος ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Όχι. Είναι μία σχέση που για τον έναν είναι κάποιος συμβιβασμός και για τον άλλον είναι ένας έρωτας, ο οποίος είναι και λιγάκι μοναχικός, θα έλεγα. Είναι μονόπλευρος. Η Αργυρώ εκτιμάει όσα ο Σταύρος κάνει για εκείνη, αλλά, όχι, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί να τον αγαπάει, αλλά σαν άνθρωπο.

Ο Αστέρης υπάρχει στη σχέση τους από το πρώτο δευτερόλεπτο. Υπάρχει αυτή η σκιά του μεγάλου έρωτα, αυτού που δεν θα ζήσει ποτέ αυτός, ο Σταύρος με την Αργυρώ. Υπάρχει σαν αίσθηση και υπάρχει και ως φυσική παρουσία από κάποια στιγμή και μετά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο.

Αισθάνομαι ότι ως έναν βαθμό ο Σταύρος έχει κάνει τον κύκλο του. Δεν θα ξαφνιαστώ, αν οι σεναριογράφοι, τελικά, αποφασίσουν ο Σταύρος να μη συνεχίσει», είπε αρχικά στην απάντηση της δημοσιογράφου για το αν είναι ερωτευμένοι οι δύο πρωταγωνιστές.

Και έπειτα, στην ερώτηση, εάν τον αναγνωρίζει ο κόσμος, απάντησε: «Μου είχε πει κάποιος ότι "Να σου πως, ο Σταύρος είναι καρκίνος στο ζώδιο, ε; Σίγουρα!».

Πρώτο κούρεμα για το μικρό γιο του πρωταγωνιστή

Τον Γιώργο Χριστοδούλου, τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», παρά το ότι έχει μετρήσει πολλά χρόνιας καριέρας και στο θεατρικό σανίδι. Μάλιστα πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους ρόλους του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόσφατα μάλιστα στη σειρά, είδαμε την αγαπημένη του Αργυρώ να του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της, τόσο σε εκείνον όσο και στη Βασιλική, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα αφού την είδαμε να μπαίνει για αιμοκάθαρση στο επεισόδιο.

Ο ηθοποιός έχει λογαριασμό στο Instagram, αν και οι αναρτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 35 από το 2019 που τον δημιούργησε. Πολλές από αυτές αφορούν στη δουλειά του, ενώ κάποιες άλλες, εμφανώς λιγότερες, περιλαμβάνουν φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον μεγάλο του γιο δημοσίευσε ο ηθοποιός στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο μικρός Οδυσσέας πήγε για κούρεμα και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί του με το νέο του look.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία πήρε βροχή από Like και σχόλια, μεταξύ αυτών και της συμπρωταγωνίστριας του ηθοποιού, Χριστίνας Χειλάς-Φαμέλη.

Ο ηθοποιός του Σασμού Γιώργος Χριστοδούλου με τον γιό του