«Θα ήθελα ακόμα και να συγκατοικώ με τον...» - Ο Πάνος σχολιάζει τους 3 κριτές του MasterChef

«Όταν μαγειρεύει είναι σαν να εκτελεί χορογραφία...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ήθελα ακόμα και να συγκατοικώ με τον...» - Ο Πάνος σχολιάζει τους 3 κριτές του MasterChef

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6, ο μεγάλος νικητής βρέθηκε στον καναπέ του Breakfast at Star, όπου έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη για όλα όσα έζησε 6 μήνες μέσα στο παιχνίδι. Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε, ενώ μοιράστηκε και τις στιγμές που τον έκαναν να θέλει να αποχωρήσει νωρίτερα.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους κριτές του παιχνιδιού, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το ποιος από τους 3 συμπαθεί περισσότερο.

Ο Πάναγιώτης Κουμουνδούρος αποκαλύπτει με ποιον κριτή τα πήγαινε καλύτερα

«Συμπαθώ και τους τρεις πάρα μα πάρα πολύ, αλλά αν με ρωτήσετε με ποιον θα έκανα παρέα έξω, ακόμα και να συγκατοικήσω νομίζω η απάντηση θα είναι με τον κ. Κουτσόπουλο. Ωστόσο θα ήθελα να δουλέψω με τον κ. Κοντιζά, μ αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που εργάζεται. Όταν τον βλέπει να κάνει MasterClass, είναι σαν χορογραφία», παραδέχτηκε ο νικητής.

«Με ενδιαφέρει πολύ η ασιάτικη κουζίνα, τα υλικά της τα λατρεύω, αλλά γενικά θέλω να μάθω τα πάντα», πρόσθεσε.

Η πρώτη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά τον μεγάλο τελικό

Το βράδυ της Τετάρτης (15/6) ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να κερδίσει με βαθμούς 58/60 με αποτέλεσμα να είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στην οποία ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τον νικητή.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάει και αυτό...τα λέμε του χρόνου! Καλό καλοκαίρι σε όλους. @scontizas @ioannidispanos @tripylas».

Ανάρτηση Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ανάρτηση για το MasterChef 6