Καλλιόπη Μπεζαντέ: ''Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή μετά το Μasterchef''

Θα τη δούμε σύντομα ξανά στους δέκτες μας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Καλλιόπη Μπεζαντέ: ''Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή μετά το Μasterchef''

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Masterchef , που βρήκε νικητή τον Πάνο Κουμουνδούρο και την ίδια να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η φιναλίστ μίλησε τόσο για τα συναισθήματά της για το αποτέλεσμα, όσο και για τα επαγγελματικά της όνειρα για το μέλλον.

Αργότερα μάλιστα προχώρησε και σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες ανθρώπους που την στήριξαν όλο αυτο τον καιρό που ήταν, στο παιχνίδι, αλλά και να δώσει το δικό της μήνυμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

Τι δήλωσε η Καλλιόπη Μπεζαντέ σχετικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή στο μέλλον

Αρχικά σχετικά με το αποτέλεσμα η φιναλίστ του τελικού ανέφερε:

«Δε στεναχωρήθηκα καθόλου που έχασα γιατί ένιωσα νικήτρια, μόνο που έφτασα ως εδώ και θα ακούγεται ότι ''α ξέρεις τι, πέρσι στον τελικό ήταν ο Πάνος με την Καλλιόπη''. Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη».

Ενώ τέλος για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε νέα εκπομπή είπε:

«Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή. Αν προκύψει μια τηλεοπτική πρόταση θα το σκεφτώ, μπορεί και να το δεχτώ, γιατί εμένα μ αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα και να μαθαίνω».

«Του αφιέρωνα πιάτα συνέχεια» - Αυτός είναι ο σύντροφος της

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 το πλατό του MasterChef γέμισε με κονφεττί μετά την νίκη του Πάνου Κουμουνδούρου. Η Καλλιόπη Μπεζάντε έλαβε την δεύτερη θέση του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι ότι ήταν παραπάνω από ευχαριστημένη με την έκβαση των πραγμάτων.

Η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε στα backstage και έλαβε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες. Μάλιστα η Καλλιόπη δεν έκρυψε την ανακούφιση και την χαρά της, όταν βρέθηκε ξανά με τον σύντροφό της, μετά από 6 μήνες στο παιχνίδι.

«Για εμένα είναι ήδη νικήτρια, και 23η να έβγαινε πάλι νικήτρια θα ήταν γιατί προσπάθησε και κατάφερε, να μπει μέσα στο σπίτι που πέρυσι δεν τα κατάφερε και εν τέλει έφτασε στον τελικό και αναμετρήθηκε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί τώρα και για τους δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.

«Εννοείται ότι μου έλειψε όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι και πάρα πολύ μάλιστα», παραδέχτηκε ο Μιχάλης, ενώ το ίδιο δήλωσε και η Ποπάρα: «Εννοείται ότι μου έλειπε, το έλεγα συνέχεια, πιάτα του αφιέρωνα, αλλά εντάξει τελείωσε το παιχνίδι και όλα καλά».