«Έπεσα από τα σύννεφα» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογείται για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έπεσα από τα σύννεφα» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογείται για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 16/6, και πέρα από τον ρόλο του στον Σασμό προχώρησε σε δηλώσεις και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, γεγονός που του φαινόταν παράξενο.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στην συνεργασία τους, αλλά εξήγησε πως υπήρχε στο μυαλό του η σκέψη πως θα μπορούσε να έχει μία παραβατική συμπεριφορά ο σκηνοθέτης, χωρίς βέβαια να φτάσει ο νους του σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοδούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Έχω τελειώσει το Εθνικό Θέατρο κι έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ήταν τυπική η σχέση μας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που απόρησα γιατί με διάλεξε γι’ αυτή τη δουλειά γιατί οι σχέσεις μας ήταν λίγο ψυχραμένες.

Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα τις καταγγελίες, το μυαλό σου δεν πήγαινε σε αυτά που κατηγορείται, σε καμία περίπτωση. Στο ότι μπορεί να είχε παραβατική συμπεριφορά ή λιγάκι περίεργη, αυτό το φανταζόμουν, ναι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έμαθα πολλά πράγματα από τον Στάθη Λιβαθινό. Δεν είχα γίνει μάρτυρας καταστάσεων που να με προσβάλουν».

Πρώτο κούρεμα για το μικρό γιο του πρωταγωνιστή του «Σασμού»

Τον Γιώργο Χριστοδούλου, τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», παρά το ότι έχει μετρήσει πολλά χρόνιας καριέρας και στο θεατρικό σανίδι. Ο Γιώργος υποδύεται τον Σταύρο, τον άντρα στον οποίο η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη) βρήκε τον έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Μάλιστα πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους ρόλους του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόσφατα μάλιστα στη σειρά, είδαμε την αγαπημένη του Αργυρώ να του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της, τόσο σε εκείνον όσο και στη Βασιλική, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα αφού την είδαμε να μπαίνει για αιμοκάθαρση στο επεισόδιο.

Ο ηθοποιός έχει λογαριασμό στο Instagram, αν και οι αναρτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 35 από το 2019 που τον δημιούργησε. Πολλές από αυτές αφορούν στη δουλειά του, ενώ κάποιες άλλες, εμφανώς λιγότερες, περιλαμβάνουν φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον μεγάλο του γιο δημοσίευσε ο ηθοποιός στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο μικρός Οδυσσέας πήγε για κούρεμα και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί του με το νέο του look.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία πήρε βροχή από Like και σχόλια, μεταξύ αυτών και της συμπρωταγωνίστριας του ηθοποιού, Χριστίνας Χειλάς-Φαμέλη.

Ο ηθοποιός του Σασμού Γιώργος Χριστοδούλου με τον γιό του