Εκείνος κλείνει τα 40 ενώ εκείνη... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ταίριαξαν ακόμα και σε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος κλείνει τα 40 ενώ εκείνη... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ήταν 24 Ιουνίου του 2011 όταν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία υπέροχη τελετή που έλαβε χώρα στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ενώ από τότε οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 6 παιδάκια τους.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδό τους στα μπουζούκια) έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Πόσα χρόνια διαφορά έχουν Χοψονίδου και Σπανούλης

Χοψονίδου Σπανούλης διαφορά ηλικίας

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ που μέχρι και οι ηλικίες τους είναι κοντινές. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1982 και έτσι σύντομα θα κλείσει τα 40, ενώ η σύζυγός του, στις 7 Ιουνίου του 1983, επομένως σύντομα θα γίνει 39.

Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.