Σε κατάμεστο club με τη νέα του σύντροφο - Ο Snik κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις με την καλλονή κοπέλα του

Τους κοιτούσαν όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε κατάμεστο club με τη νέα του σύντροφο - Ο Snik κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις με την καλλονή κοπέλα του

Τα νέα που γίνονται τελευταία γνωστά για τον Snik είναι πολύ ευχάριστα μιας και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μια γοητευτικής 23χρονης, την Γιώτα Ιωαννίδου. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην κρύβει τη σχέση του, καθώς έκαναν το πρώτο τους ταξίδι και όλοι κατάλαβαν πως ήταν μαζί.

Δεν έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά είναι πασιφανές, πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους και με ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik Tok επιβεβαιωθήκαμε πως είναι μαζί και το απολαμβάνουν. Μετά το Παρίσι έκαναν μια δημόσια κοινή εμφάνιση σε βραδινό μαγαζί της Αθήνας, με το κορίτσι να χαμογελάει στο πλάι του στο άκουσμα μιας μεγάλης επιτυχίας του τράπερ.

Ο SNIK σε βραδινή έξοδο με τη νέα του σύντροφο

Το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμειναν τα δύο τους στο Παρίσι

Τα τελευταία νέα που έχουμε για τον Snik είναι πολύ ευχάριστα καθώς από ότι φαίνεται έχει ξανά φτιάξει τη ζωή του και τα ερωτικά του, μετά τον χωρισμό από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι και πάλι μια χαρά. Ο τράπερ, ο οποίος έχει σχέση με μια 23χρονη καλλονή, αποφάσισε να την πάρει και να πάνε ένα ταξίδι για δύο.

Το νέο ζευγάρι λοιπόν, που θα είναι στα μέλια ακόμα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη Disneyland. Μέσα από τα insta stories, που βλέπουμε να κάνει ο καθένας ξεχωριστά φαίνεται και το μοναδικό ξενοδοχείο, που επέλεξαν να μείνουν.

Πρόκειται για το άκρως χλιδάτο Disneys Hotel New York, art of Marvel το οποίο έχει θέα όλη την disneyland. Μέσα από φωτογραφίες, που εξασφαλίσαμε να βρούμε διαφαίνεται η εσωτερική πισίνα, τα τεράστια και ακριβά κρεβάτια, αλλά και όλη η πολυτέλεια της σουίτας, που επέλεξαν. Η διακόσμηση των δωματίων είναι εμπνευσμένη από το Μανχάταν και διακοσμημένα με πορτρέτα των Super Heroes της Marvel.

Για όσους θέλουν επίσης κάτι πιο έξτρα για τη διαμονή τους, η επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου πως κανείς μπορεί να διαλέξει και δωμάτιο με βεράντα, θέα στον κήπο ή οικογενειακό δωμάτιο καθώς ακόμα διατίθενται προσαρμοσμένα δωμάτια για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Να τονίσουμε εδώ επίσης πως για τους καλοκαιρινούς μήνες η βραδιά ξεκινάει από 862 ευρώ και φτάνει έως και 1.300 και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όσο περνάει ο καιρός η διαθεσιμότητα μειώνεται αισθητά.

Όσο για το φαγητό, ο επισκέπτης αξίζει να επισκεφτεί το εντυπωσιακό εστιατόριο και δοκιμάσει φρέσκα ιταλικά πιάτα, σερβιρισμένα στο πιο κομψό περιβάλλον διαφορετικά διατίθεται και ένας πολύ προσεγμένος μπουφές, απεριόριστης κατανάλωσης. Για μετά το γεύμα ή το δείπνο φυσικά και υπάρχει ένα άκρως οργανωμένο μπαρ με αμερικάνικα κοκτέιλς.

Δωμάτιο σνικ

Δωμάτιο σνικ

undefined

undefined

undefined

undefined