"Έκραξε" και την Σοφία Χατζηπαντελή - Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δείχνει να μη λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της όλα όσα συμβαίνουν γύρω της, καθώς μετά τα σχόλιά της για τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφια, χωρίς, όμως, να πτοείται αφού προχώρησε σε μία νέα ειρωνική ανάρτηση, αυτή τη φορά για ένα άλλο πρόσωπο.

Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία θα συμπληρώνει την κριτική επιτροπή του GNTM 5. Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram, την έκανε tag σε μία ανάρτηση όπου μιλούσε για την νέα κριτή του ριάλιτι και την παρομοίαζε με Μινώταυρο. Χωρίς να χάσει ευκαιρία, απάντησε δημόσια σε αυτό το post με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμός με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Σοφία Χατζηπαντελή

Η ανάρτηση έγραφε: «Εντάξει μ@@@, ένα ριάλιτι είναι, δεν χρειαζόταν να φέρετε και τον Μινώταυρο». Και ο άγνωστος χρήστης την τάγκαρε, λέγοντας: «Καλησπέρα, Λατινοπούλου, τι κάνεις;», με την ίδια να απαντά: «Υπομονή όπως όλοι μας. Woke είναι, θα περάσει».

Η λέξη woke χρησιμοποιείται για να εκφράσει ρατσιστικά αδικήματα και διακρίσεις που γίνονται εις βάρον κάποιων ανθρώπων και η πολιτικός εδώ την αναφέρει σαν να είναι μία απλή μόδα που ήρθε και δεν ακούμπησε, χωρίς να δείχνει ίχνος κατανόησης για την διαφορετικότητα και το μήνυμα που θέλει να περάσει το μοντέλο μέσα από την συμμετοχή της στο σόου μόδας.

Αφροδίτη Λατινοπούλου

"Κατακεραυνώθηκε" στο Twitter - «Ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε ρε ρατσιστικό σκουπίδι»

Αίσθηση προκάλεσε για ακόμη μια φορά, όπως ανεφέρθηκε, η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφορικά με την νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα καθώς δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως είναι «λάθος πρότυπο» (δείτε εδώ τι δημοσίευσε). Συγκεκριμένα, η ίδια αναδημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται για την εμφάνιση της παρουσιάστριας του MEGA.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της καθώς έγινε για ακόμη μια φορά hastag στο οποίο οι χρήστες δεν δίστασαν να την κατακεραυνώσουν για τα καλά.