«Καλά να περνάς στον ΑΝΤ1» - Η επική σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Τάσο Τεργιάκη

Τον θέλει ξανά δίπλα της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλά να περνάς στον ΑΝΤ1» - Η επική σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Τάσο Τεργιάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με έναν εντελώς περίεργο τρόπο. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και οι παρουσιαστές αναζητούν την επόμενη επαγγελματική τους στέγη (δείτε εδώ αν θα μείνει στο MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος).

Ο Τάσος Τεργιάκης πρώην συνεργάτης της Ελένης έκανε μετά από χρόνια το μεγάλο βήμα και μεταπήδησε στον ΑΝΤ1, ενώ η θέση του έμεινε κενή δίπλα στην παρουσιάστρια.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Τάσο Τεργιάκη

Αιτία για το επικό σχόλιο ήταν ένα θέμα που θα συζητούσε η ίδια με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την παρουσιάστρια να στέλνει όλη της την αγάπη στον πρώην συνεργάτη της.

«Θέλω να πιάσουμε αυτό το θέμα που το πρωτοπιάσαμε εμείς οι δύο, μαζί και με την υπόλοιπη παρέα, πριν από μια τριετία. Τότε, για να πω την αλήθεια, όταν το πρωτοείχε πει τότε ο Τάσος, νόμιζα ότι μας κάνει πλάκα. Φίλε μου, Τάσο Τεργιάκη, πόσο σε αγαπάω. Γεια σου κριαράκι μου, να περνάς καλά εκεί στον ΑΝΤ1», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Πάντα τον σκέφτομαι τον Τάσο, κάθε μέρα είναι στο μυαλό μου. Καταρχήν γιατί έχουμε παίξει τόσα πολλά θέματα στα 15 χρόνια που τα περισσότερα νομίζω ότι τα έχω ξαναπεί, με έναν τρόπο».

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Τάσου Τεργιάκη

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι εντόπισε τον Τάσο Τεργιάκη, το πρωί του Σαββάτου 11/6, και προσπάθησε να αποσπάσει ορισμένες πληροφορίες για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο ίδιος αυτή τη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και, παρά το γεγονός πως πολλοί αλλάζουν θέση και παίρνουν μεταγραφές για άλλα κανάλια, εκείνος θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ και με την ίδια σχεδόν ομάδα.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες, καθώς και ο δημοσιογράφος δεν γνωρίζει πολλά για όσα ακούγονται για την πορεία του Πρωινού, αλλά ήταν πολύ ικανοποιημένος από το πως εξελίχθηκε η χρονιά και δεν σκοπεύει να αλλάξει περιβάλλον.

«Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Φαντάζομαι ο ΑΝΤ1 θα βγάλει ανακοίνωση για το μέλλον του Πρωινού, αλλά δεν ξέρω ούτε ώρες, ούτε παρουσιαστή», είπε αρχικα.

Και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα βρεθεί στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, απάντησε: «Η φετινή χρονιά πήγε πολύ καλά και αυτό δεν φάνηκε μόνο στην τηλεθέαση, αλλά και στη διάθεση και στο κλίμα των συντελεστών της εκπομπής».