Βίλα 120 τ.μ. με θέα την Ψαρρού - Το εξοχικό του Γιώργου Τράγκα στην Μύκονο

Τι συμβαίνει με το ακίνητο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίλα 120 τ.μ. με θέα την Ψαρρού - Το εξοχικό του Γιώργου Τράγκα στην Μύκονο

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, ούτε πως την απέκτησε, ούτε ποιοι και αν θα μπορέσουν να την κληρονομήσουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 η εκπομπή «T-Live» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα ακίνητο του δημοσιογράφου.

Η βίλα του Γιώργου Τράγκα στην Μύκονο

Πρόκειται για μία βίλα 120 τ.μ. με εντυπωσιακή θέα στην Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ψαρούς, όπου τα ακίνητα πιάνουν ασύλληπτες τιμές (δείτε εδώ την βίλα του στην Κέρκυρα).

Εκεί ταξίδεψε και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη και έδειξε στην κάμερα της εκπομπής το σπίτι, όπου διέμενε ο εκδότης και η σύζυγός του Μαρία Καρρά.

Το σπίτι βρίσκεται στην κυριότητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα και σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκποιηθεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του Τράγκα για το πόθεν έσχες του

Νέα δεδομένα έρχονται συνεχώς το φως για την υπόθεση ελέγχου του Γιώργου Τράγκα με τις οι απαντήσεις του δικηγόρου του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα όμως οι αρχές στην Ελλάδα επιμένουν πως ο δημοσιογράφος θα ελεγχθεί για όλα και για όλη του την δραστηριότητα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο Νίκος Αγαπηνός εξηγεί πως με όσα ορίζει ο νόμος ο Γιώργος Τράγκας από το 2016 δεν είχε υποχρέωση υποβολής Πόθεν Έσχες.

«Προβλέπει ο νόμος συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια μέσα στα οποία υποχρεούται, την ιδιότητα του, ένας πολίτης υπόχρεος. Η υποχρέωση αυτή του Γιώργου Τράγκα είχε εξαντληθεί, είχε περαιωθεί το 2016» σημείωσε.

Οι ελληνικές Αρχές από την άλλη λένε πως ψάχνουν όλα τα εισοδήματα του. «Αυτό δηλαδή που θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν κάτοικος Μονακό, φορολογικά από το 2016, σημαίνει ότι για τις προηγούμενες χρήσεις, μέχρι παραγραφής βεβαίως και μπορεί να ελεγχθεί και είχε ελεγχθεί φορολογικά. Δεν ελέγχεται φορολογικά από το 2016 και μετά από τις ελληνικές φορολογικές Αρχές» ανέφερε ο κ. Αγαπηνός.

«Από το 2016 και μετά όταν ένα πρόσωπο είναι φορολογικά κάτοικος Μονακό, δεν μπορεί να ελέγξει τα εισοδήματα του από τις ελληνικές φορολογικές αρχές» πρόσθεσε.

Η διερεύνηση του Γιώργου Τράγκα θα γίνει για κάθε του δραστηριότητα σε συνεργασία με όλες τι αρμόδιες αρχές του εξωτερικού λένε από την άλλη πολύπειρα πρώην στελέχη του ΣΔΟΕ που μίλησαν στο LIVE NEWS και γνωρίζουν πως η υπηρεσία τους σε ανάλογες περιπτώσεις ενεργοποιεί το τεράστιο ευρωπαϊκό δίχτυ που υπάρχει και παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές των Ευρωπαίων πολίτων.