Γιώργος Τράγκας: Στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας του στην Κέρκυρα

Πρόκειται για κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Τράγκας: Στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας του στην Κέρκυρα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «T-Live» βγήκαν στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα έξι μήνες μετά από τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από την πολυτελή οικεία που είχε στον νησί των Φαιάκων καθώς αποκαλύφθηκε και η οικεία "κόσμημα" που είχε και στο Παρίσι. Μάλιστα, συνεργάτης του γνωστού δημοσιογράφου αποκάλυψε ότι θα ενοικίαζε το σπίτι προς 5.000 ευρώ τον μήνα.

Το εσωτερικό από το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στην Κέρκυρα

Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα - Τι βρέθηκε σε θυρίδες

Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα φαίνεται πως ξεπερνά τις αρχικές εκτιμήσεις που την έφεραν στα 100 εκατ. ευρώ και πλησιάζει στα 140 εκατ., αφού μόνο η αξία των ράβδων χρυσού που βρέθηκαν σε τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε στο εξωτερικό ανέρχεται στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων των οποίων η περιουσία δεσμεύτηκε από την Οικονομική Εισαγγελία, αλλά και ο κατάλογος των εμπλεκόμενων προσώπων που συνέβαλαν στην αύξηση της περιουσίας του αποβιώσαντος.

Επιπλέον, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, στο όνομα του Γιώργου Τράγκα και σε εκείνος της συζύγου του βρέθηκαν υπερπολυτελή ακίνητα σε περιοχές - φιλέτα τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας, καταθέσεις και θυρίδες σε τράπεζες, ράβδοι χρυσού, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα κτλ (διαβάστε εδώ όλο το πόρισμα).

Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα