Στο φως για πρώτη φορά το σπίτι "κόσμημα" του Γιώργου Τράγκα στο Παρίσι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο φως για πρώτη φορά το σπίτι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα καθώς στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και η περιουσία της συζύγου του την ίδια ώρα που οι "αιχμές" στο πρόσωπό του έρχονται και φεύγουν καθώς ο ετεροθαλής αδερφός του έχει ξεσπάσει φανερά αφού έχει τονίσει πως διασύρεται το επίθετό της οικογένειάς του

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) μέσα από την εκπομπή «Tlive» προβλήθηκε για πρώτη φορά η κατοικία του γνωστού δημοσιογράφου στην Γαλλία.

Το διαμέρισμα «κόσμημα» βρίσκεται μία ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, ένα από τα διασημότερα γαλλικά μνημεία. Είναι στον τρίτο όροφο ενός ιστορικού κτηρίου στο προάστιο που από τον 18ο αιώνα αποτελούσε το αγαπημένο μέρος των εύπορων ευγενών της εποχής.

Στο φως για πρώτη φορά η κατοικία του Γιώργου Τράγκα

Αποποιήθηκε τα πάντα από την τεράστια κληρονομιά ο γιος του Τράγκα, Φρέντυ

Το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την διαθήκη του εκλιπόντος κορυφαίου δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή, του Γιώργου Τράγκα. όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ένας εκ των δύο γιων του, μετά τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα, ο γιος του Φρέντυ Τράγκας μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του, αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια πως δεν αποδέχεται την κληρονομιά.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών.

Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)», έλεγε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.