Το πε και το έκανε - Η on air υπόσχεση της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Αλκαίο

Η αδυναμία της παρουσιάστριας στον τραγουδιστή είναι φανερή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πε και το έκανε - Η on air υπόσχεση της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Αλκαίο

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στον χώρο της μουσικής και το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένη Μενεγάκη και ευχαρίστησε το κοινό για την συναυλία που έκανε στο θέατρο Πέτρας και που γέμισε όλο.

«Θεωρώ πως βγαίνω την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής. Το παρόν μάλιστα έδωσε και ο Αντύπας, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε.

Από την άλλη, ο Λούκας Γιώρκας που επίσης βρέθηκε εκεί, τόνισε: «Μόλις ανακοινώθηκε η συναυλία έκλεισα αμέσως εισιτήριο», ενώ η Λένα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Τον Γιώργο τον εκτιμώ σαν μουσικό, αλλά και ως άνθρωπο».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως θα ήθελε να πάει στη συγκεκριμένη συναυλία, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, έσπευσε να υποσχεθεί on air στον Γιώργο Αλκαίο πως θα παρευρεθεί σε κάποια άλλη συναυλία του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου

"Την έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια ο Γιώργος Αλκαίος - Τον κυνηγούσε στον αέρα της εκπομπής η Μενεγάκη

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, ξεκίνησε με έναν διαφορετικό τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5, καθώς ο Γιώργος Αλκαίος "άνοιξε την αυλαία" τραγουδώντας ένα από τα τραγούδια του. Η επιστροφή του στον μουσικό χώρο είναι γεγονός. Αφού τελείωσε, η παρουσιάστρια έσπευσε να τον καλωσορίσει, αλλά η αντίδρασή του δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό.

Η ίδια ανέφερε πόσο ενθουσιασμένη ήταν που μετά από τόσο καιρό είχε δίπλα της τον τραγουδιστή και καθώς τελείωνε με την θερμή υποδοχή της, εκείνος αστειευόμενος την αποχαιρέτησε και προσποιήθηκε πως αποχωρεί από το πλατό, με την Ελένη Μενεγάκη να τον κυνηγά στο στούντιο και να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

«Μας χαιρέτησες πριν δέκα χρόνια και πόσο χαίρομαι που σήμερα σε έχω εδώ κοντά μου. Μου φαίνεται σα ψέμα, σε αγγίζω, σε ακουμπάω και χαίρομαι, γιατί εγώ δεν πρόλαβα τότε να σε αποχαιρετήσω γιατί νομίζω ότι κανείς μας δεν ήξερε ότι πήρες μία απόφαση να φύγεις και πόσο… Σε λαχαταρήσαμε, σε πεθυμήσαμε Γιώργο! Επιτέλους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και ο Γιώργος Αλκαίος απάντησε: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ…». Η Ελένη, όμως, συνέχισε: «Τον απολαύσαμε και πριν ξεκινήσουμε που έκανε πρόβα…», με τον ίδιο να εξαφανίζεται: «Σας ευχαριστούμε πολύ! Γεια σας! Καλό μεσημέρι!». Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και φώναξε: «Πού πας καλέ;» και ταυτόχρονα έτρεξε από πίσω του.