«Αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά» - Ο Θανάσης Πατριαρχέας εξομολογείται το λόγο που θέλει μεγάλη οικογένεια

«Η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά» - Ο Θανάσης Πατριαρχέας εξομολογείται το λόγο που θέλει μεγάλη οικογένεια

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε δηλώσεις ο Θανάσης Πατριαρχέας με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πατριαρχέα για την τρίτη εγκυμοσύνη

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα για την ανακοίνωση του ερχομού του τρίτου παιδιού του

Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του με την σύζυγό του, της οποίας φιλούσε τρυφερά την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, και να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν από ακριβώς έναν χρόνο είχαν υποδεχτεί το δεύτερο κοριτσάκι τους στη ζωή, η οποία γέμισε με ακόμα περισσότερο ροζ χρώμα.

Στην τρίτη εγκυμοσύνη λοιπόν το ζευγάρι προτίμησε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη σχετικά πρόωρα σε σχέση με την προηγούμενη καθώς ίσως δεν κρατιούνται από τη χαρά τους να υποδεχτούν το νέο μέλος.

Ποιος είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι Έλληνας ηθοποιός.

  • Γεννημένος στην Καλαμάτα
  • Έχει πάρει πτυχίο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης.
  • Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά
  • Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»
  • Φέτος τον βλέπουμε στη σειρά «Σασμός».