Κατερίνα Νικολοπούλου: «Μου είναι αμήχανο...» - Η επιβεβαίωση για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού στην κάμερα του Happy Day

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κατερίνα Νικολοπούλου: «Μου είναι αμήχανο...» - Η επιβεβαίωση για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Η Κατερίνα Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και δεν δίστασε να παραδεχτεί on camera τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως o ταλαντούχος ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Συνατσάκη και η νέα σύντροφός του είναι η ηθοποιός Κατερίνα Νικολοπούλου.

Τόσο ο Αιμιλιανός Σταματάκης όσο και η Κατερίνα Νικολοπούλου φροντίζουν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και πολλές φορές παρακολουθούν ο ένας την παράσταση του άλλου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η Κατερίνα Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και δεν δίστασε να παραδεχτεί on camera τη σχέση της με τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Νικολοπούλου για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

«Μου είναι αμήχανο και άβολο να μιλάω για τη σχέση μου με τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Νομίζω γενικά ένας καλλιτέχνης δεν έχει να πει κάτι σχετικά με την προσωπική του ζωή, δεν ξέρω αν αφορά και κανέναν στην ουσία. Δεν το λέω ηθικά ούτε το παίζω κάπως, το πιστεύω πραγματικά. Νομίζω ότι μόνο μέσα από τις δουλειές μας πρέπει να μιλάμε. Είμαι σε μια φάση πολύ δημιουργική σε όλους τους τομείς και νιώθω ευλογημένη» τόνισε η όμορφη ηθοποιός.