Με κόκκινο και ξώπλατο ολόσωμο μαγιό - Η Ιωάννα Μπούκη “άναψε” φωτιές σε παραλία της Μυκόνου αγκαλιά με τον Σρόιτερ

Χαμός έγινε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με κόκκινο και ξώπλατο ολόσωμο μαγιό - Η Ιωάννα Μπούκη “άναψε” φωτιές σε παραλία της Μυκόνου αγκαλιά με τον Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στη Μύκονο(όπως και πολλοί άλλοι) με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, όπου και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές, τις πρώτες για το φετινό καλοκαίρι.

Ο φακός τού YOU συνάντησε το ζευγάρι σε κοσμική παραλία της Μυκόνου στις 15/6, όπου απολάμβαναν άκρως τρυφερές στιγμές μεταξύ τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται όση ώρα παρέμειναν στις ξαπλώστρες χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Η κουκλάρα Ιωάννα φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο μαγιό, που κολάκευε το υπέροχο σώμα της και τράβηξε όλα τα βλέμματα της παραλίας και δίπλα της ο σύζυγός της με χαλαρή βερμούδα μόνο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες σε παραλία της Μυκόνου Μπούκη και Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη

Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη και Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη: «Εδώ δεν με άφησε στο Survivor...»

Η Ιωάννα Μπούκη εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day και έκανε μία νέα αποκάλυψη για το GNTM 5. Η παραγωγή του ριάλιτι μόδας της έκαναν πρόταση για να συμμετέχει στο σόου, εκείνη, όμως, αρνήθηκε.

Η ίδια ανέφερε πως μόλις έγινε η πρόταση πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό της, με κυρίαρχες τις αρνητικές, διότι θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλη για να συμμετέχει, ενώ μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την αντίδραση του συντρόφου της, Αντώνη Σρόιτερ.

«Μου έγινε πρόταση να μπω στο σπίτι του GNTM. Μάλλον δεν ήταν πρωταπριλιάτικο. Λέω, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα στα γεράματα, με δυο παιδιά, μοντέλο, παντρεμένη…”, μου έκανε λίγο εντύπωση. Στην αρχή και εγώ κάτι άλλο νόμιζα. Λέω, “για επίδοξο μοντέλο;”. Νομίζω και ηλικιακά αλλά και η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπουν αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Και η απάντηση για την άποψη του δημοσιογράφου συζύγου της ήταν: «Ε καλά, λες να μου είπε πήγαινε; Εδώ δε με άφησε στο Survivor να πάω», παρόλο που φαίνεται πως θα το ήθελε, αν σκεφτούμε όσα είχε αναφέρει στην Ανθή Σαλαγκούδη για την δική της συμμετοχή.