Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Ότι πιο γλυκό - Η βάφτιση της Ada μέσα από ένα βίντεο ενός λεπτού

Πολύ συγκινητικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Ότι πιο γλυκό - Η βάφτιση της Ada μέσα από ένα βίντεο ενός λεπτού

Την Δευτέρα 13/6 η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους, Ada στο χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας. Μπορεί το θρησκευτικό μυστήριο να είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, η νονά, ήταν θετική στον κορωνοϊό και έτσι χρειάστηκε να αναβληθεί η βάφτιση και να γίνει ένα μικρό πάρτι προς τιμήν της Ada.

Στο πλευρό του ζευγαριού φυσικά βρέθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα και στενοί φίλοι. Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού μέσα από το οποίο παρουσίασε στιγμές από την βάφτιση της κόρης της στο Νυμφαίο.

Το βίντεο με την βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη

«Σου την εμπιστεύομαι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά μετά την βάφτιση της κόρης της

Μπορεί να αναβλήθηκε την πρώτη φορά εν μέρει διότι η νονά Σίσσυ Χρηστίδου νόσησε από κορωνοϊό, ωστόσο έγινε τελικά το μυστήριο και η Χριστίνα Κοντοβά βάφτισε την κορούλα της, την μικρή Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας. H μικρή ονομάστηκε Έιντα- Άμπιγκεϊλ και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανήρτησαν, λάμπουν όλοι από ευτυχία στο μυστήριο.

Η Χριστίνα Κοντοβά μετά από το μυστήριο θέλησε να δημοσιεύσει ένα δημόσιο μήνυμα για την κουμπάρα της, την οποία επέλεξε για νονά της μικρής της πριγκίπισσας, και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση για την Σίσσυ Χρηστίδου που εκφράζει με λόγια που συγκινούν την ευγνωμοσύνη της που είναι εκείνη η νονά του παιδιού της.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου της απάντησε σε σχόλιο: «Πάντα δίπλα σου, για να σταθούμε πίσω της, σαν λέαινες απέναντι στον δρόμο της που ανοίγει..».

 Η συγκινητική ανάρτηση της Κοντοβά μετά την βάφτιση της κόρης της